Welkom in de Loko webshop!

Voordat je gaat shoppen nog even dit:

Tot en met Runners Up Weekend kan je hier jouw eigen, gepersonaliseerde Loko merchandise bestellen. Na deze pilot gaan we bekijken of de webshop het hele jaar open kan blijven.

In de webshop vind je een selectie van producten samengesteld door de vrijwilligers van het merchandise team. Wij zijn altijd op zoek naar leuke ideeën; als jij iets mist in de webshop gaan we kijken of we hier verandering in kunnen brengen. Mail ons!

Wat je moet weten voordat je gaat bestellen:

Over ons
De Loko webshop is een initiatief van een klein groepje vrijwilligers. De verkoop van Loko items met Runners Up 2019 was zo succesvol dat we deze misschien het hele jaar willen aanbieden. We vinden het belangrijk dat je weet dat dit geen professionele webshop is; het beheer van deze webshop is in handen van dezelfde vrijwilligers. Ondanks het feit dat we de webshop uitvoerig hebben getest, zou het natuurlijk in de aanloopfase kunnen voorkomen dat we tegen kleine issues aanlopen. We rekenen op jullie geduld!

Betaling
Alle betalingen zullen per Tikkie worden afgehandeld. Het bedrag wordt direct op de bankrekening van Lokomotief gestort. We streven ernaar om iedere bestelling binnen twee dagen op te pakken. Na betaling gaan we aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen. 

Levering
Na betaling wordt jouw bestelling binnen 1-2 weken geleverd bij Loko. Let op: wij verzenden geen items; alle bestellingen kunnen op afspraak worden opgehaald bij de Van Zweedenzaal (tenzij anders afgesproken). Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden. 

De kleding wordt in samenwerking met Maltha Sport uit Delft aangeboden. Het is ook mogelijk om hier je (kleding-) bestelling op te halen. Zeker als je snel je bestelling thuis wilt hebben, is dit een aanrader!

Gepersonaliseerde items
Een aantal items kan zonder extra kosten gepersonaliseerd worden met een naam of nummer. Dit is uiteraard geen verplichting, de items kunnen ook zonder naam of nummer worden besteld. Houd rekening met een levertijd van 1-2 weken. Zelf je bestelling ophalen bij Maltha Sport is de snelste manier om je bestelling thuis te krijgen.

Haast?
Heb je een item met spoed nodig? Informeer even naar de mogelijkheden en stuur ons een mailtje!

Team of andere bedrukking?
Wil jij iets voor je hele team aanschaffen? Of heb je een leuk idee voor een bedrukking/print? Neem dan contact met ons op.

Gebruik van het logo van Lokomotief
Het is niet toegestaan om het logo van Lokomotief te gebruiken (bijvoorbeeld omdat je zelf iets wil laten bedrukken) zonder toestemming van het bestuur. Uiteraard zijn we wel bereid om mee te denken en te helpen bij het realiseren van een gewenst ontwerp en bestelling.

Retouren
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je bestelling dan horen wij het graag. We gaan dan samen op zoek naar een goede oplossing. Gepersonaliseerde items kunnen wij niet retour nemen.

We houden over nieuwe producten op de hoogte via de nieuwsbrief en socials. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin