Lokomotief is een ambitieuze basketbalvereniging met op dit moment ongeveer 300 leden en 24 teams. Enkele van deze teams spelen op het hoogst mogelijke niveau: eredivisie. Bijna elke vrijdagavond, de gehele zaterdag en op zondagmiddag worden er wedstrijden gespeeld in de Van Zweedenzaal in Rijswijk. Maar ook op het gebied van sponsoring is Lokomotief ambitieus!

Lokomotief is op zoek naar sponsors die het mogelijk maken om gezamenlijk met de vereniging de sportieve (topsport) ambities te realiseren. Sponsoring is voor Lokomotief geen eenzijdige zaak en er zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk tussen de vereniging en partners. Een bijkomend voordeel voor zakelijke sponsoren is dat de nettobijdrage aan sponsoring aftrekbaar is van de belasting en er daarbij tevens een btw-voordeel te behalen is.

Met duizenden bezoekers per jaar in de Van Zweedenzaal, ruim 40.000 bezoeken per jaar op www.lokomotief-rijswijk.nl is het een komen en gaan van bezoekers en spelers. Met die naamsbekendheid komt het dus wel goed!

Het sponsorbeleid van Lokomotief beoogt een samenwerking tot stand te brengen die een meerwaarde heeft voor zowel de sponsor als Lokomotief. Om dit te bereiken willen we graag een open relatie met onze sponsoren opbouwen, met oog voor elkaars belangen. In samenspraak komen we graag tot een passend sponsormodel.

Interesse? Neem contact op via  sponsoring@lokomotief-rijswijk.nl en bekijk hier alvast de mogelijkheden.

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin