Wat is SponsorKliks?

Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks bestaat al meer dan vijf jaar en zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren terwijl ze online shoppen.

Hoezo gratis sponsoren, dat kan toch helemaal niet?

SponsorKliks heeft afspraken met meer dan 750 webwinkels die allemaal een commissie aan SponsorKliks betalen zodra er een klant via de site van SponsorKliks op de site van de webwinkel komt en een aankoop doet. Sommige webwinkels betalen een percentage van het orderbedrag, anderen betalen een vast bedrag. De klant betaalt hetzelfde bedrag als wanneer ze direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat we het gratis sponsoren noemen.

75% van deze ontvangen commissie keert SponsorKliks uit aan de desbetreffende vereniging. Elke aangesloten vereniging krijgt namelijk een unieke SponsorKlikspagina waarop al deze webwinkels te vinden zijn. SponsorKliks ziet dan ook of de aankoop bij een webwinkel via de SponsorKlikspagina van vereniging A of vereniging B is gedaan en voegt de commissie automatisch toe aan de juiste vereniging.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is met een kleine 4.000 verenigingen, goede doelen en overige non-profits veruit het grootste loyalty cashbackconcept van de Benelux. Daarbij heeft SponsorKliks partnerships met verschillende sportbonden, waaronder de KNKV (korfbalbond), KNBSB (honk- en softbalbond), KNSB (Schaakbond) en NBB (Basketbalbond). Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Lokomotief, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Lokomotief ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Lokomotief. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Lokomotief ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Lokomotief. Voor jou een kleine moeite, voor Lokomotief directe inkomsten. Stel je ‘ns voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Loko een warm hart toedragen!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Lokomotief. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of  je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Lokomotief hier direct van!

Download de app

Shop je graag op je telefoon? Voor nog meer gemak kun je de app downloaden! Zo ben je ook altijd op de hoogte van de inkomsten via Sponsorkliks van Lokomotief. Shop direct via de app om Lokomotief gratis te sponsoren!

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin