Basketballen bij Lokomotief betekent de ruimte krijgen om je te ontwikkelen op verschillende niveaus. Leren is hierbij de leidraad en de prestaties komen dan vanzelf. Dat dit werkt bewijzen de vele Nederlandse kampioenschappen bij de jeugd vanaf 2007 tot heden. Maar Lokomotief is meer dan jeugd. Ook bij de dames en heren senioren bieden we op verschillende niveaus mogelijkheden. Zowel Dames 1 als Heren 1 spelen promotiedivisie, het hoogste niveau van de Nederlandse amateurcompetitie.

Overige vereningingsactiviteiten

Naast het ambitieuze opleidingsbeleid vinden we een sterke verenigingsband ook heel belangrijk bij Lokomotief: een teamsport kan niet zonder sterke teams. In aanvulling op de bekende kantine, waar rond de wedstrijden spelers, ouders en supporters elkaar treffen, bieden we ook al jaren als seizoensafsluiting het Loko-kamp: 3 dagen basketballen en plezier maken. Daarnaast is inmiddels ook het toernooi in het Deense Lemvig een vaste waarde: met 75 spelers jong en oud een bijzondere basketbalbelevenis.

Ook vrijwilligers zijn binnen de vereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter. Gezamenlijk maken ze zich hard voor hetzelfde doel; veilig sporten in een gezellige omgeving.

Overige informatie

Lid worden?
Hier vind je alle informatie.

Sponsor worden? 
Hier vind je de verschillende sponsormogelijkheden.

Vrijwilliger worden?  
Hier kun de vacatures bij Lokomotief vinden.

Huishoudelijk reglement
Download hier het huishoudelijk reglement.

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin