VU15 talentdagen (2-3 december jl.)

Afgelopen weekend stonden in het teken van de regionale talent dagen van VU15 in de regio ZuidWest (Zuid Holland, Utrecht & Zeeland). In sporthal De Mammoet in Gouda werd voor het eerst in lange tijd weer in een Regionale setting getraind. Doel is tweeledig: enerzijds het bij elkaar brengen van talent uit de regio en een regio team formeren, anderzijds wordt er uit de 4 regio’s een Nederlands Team VU15 gemaakt. Dit team zal net als vorig jaar deelnemen aan een internationaal toernooi.
Onder toeziend oog van Orange Lions Bondscoach Molly McDowell en haar assistent Bert Samson werden er met hulp van diverse trainers diverse oefeningen en stations gedaan. Onder de aanwezig trainers bevonden zich naar Newton Valies (Binnenland), Cherryl van la Parra (RZ), Dirk Doets (Shooters), Rey (Loko coach VU14) en Vincent (Loko Coach VU18). Vincent was als head coach aangewezen door Molly om de 2 dagen in goede banen te leiden.

 

Met meer dan 40 talentvolle meiden, 7 gemotiveerde coaches, 4 uur basketball, een geweldige energie en een mix aan talent waren het twee succesvolle dagen. Vanuit Lokomotief deden maar liefst 6 meiden mee met de training! De coaches gaan zich nu beraden om een selectie te maken van 16 meiden die regio ZuidWest vertegenwoordigen en samen gaan trainen.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

 

 

 

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.