Vorige week stonden onze Loko-meiden met foto en al in de krant van Groot Rijswijk, met als pakkende titel : ‘Lokomotief met één been in de finale’.
Nou, laat dat ene been maar weg, want ze staan inmiddels in de finale!

Afgelopen zaterdag werd de return gewonnen van Landstede in een kolkende Van Zweedenzaal met 68-61.
De meiden waren onder de indruk van het toegestroomde publiek en van de aanwezige MC/DJ Danny Spaans die de aankondiging en muziek verzorgde. De meiden werden voorgesteld aan het publiek met de tune ‘Getting strong now’ uit de Rocky film, dat was echt leuk om te zien.

Ook de wedstrijd zelf was leuk om te zien, hoewel de meiden toch wel wat zenuwachtig aan de wedstrijd begonnen, zijn ze nooit echt in de problemen geraakt. Het ging gelijk op en uiteindelijk werd de wedstrijd met een klein verschil gewonnen. Wat daarbij heeft geholpen is dat Landstede de laatste paar minuten de wedstijd met 3 speelsters moesten afmaken, dit in verband met het aantal persoonlijke fouten.

De meiden gaan zich nu opmaken voor de finale tegen Leiden, deze vindt plaats op zondag 19 mei om 11:00 uur bij Landstede in Zwolle. Komen jullie de meiden een steuntje in de rug geven en aanmoedigen ? De meiden zullen dit zeer waarderen, tot zondag!!