diversiteitStappen gemaakt in VSK beleid, hulp is welkom!

Vlak voor de zomer is er een enthousiaste groep vrijwilligers aan de slag gegaan met het opstellen van gedragsregels ten behoeve van het Veilig Sportklimaat (VSK). We hebben hier eerder over bericht en er is een presentatie over gegeven tijdens de ALV. Inmiddels kunnen we melden dat er grote stappen zijn gemaakt. Het bestuur heeft haar advies gegeven en we zijn bijna zover dat we een eindproduct kunnen opleveren.

Wat hebben we nog nodig?
We zien graag dat het Veilig Sportklimaat door iedereen in de vereniging uitgedragen wordt. Om dat te bereiken zou het onder andere heel fijn zijn als er een aantal mensen bereid zijn om proef te lezen. Dit mogen ouders, trainers en spelers zijn. Lees mee en laat het ons weten als we dingen onduidelijk hebben omschreven, iets zijn vergeten of regels hebben bedacht waar je vraagtekens bij hebt.

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van het VSK de inzet van een (extra) vertrouwenspersoon en mediator. Ken jij iemand die dit is? Weet jij bij wie we hiervoor kunnen aankloppen? Breng ons in contact!

Wij zijn per e-mail te bereiken. Mail ons om:

  • je aan te melden als proeflezer
  • ons in contact te brengen met een mediator of vertrouwenspersoon
  • tips, vragen en opmerkingen over Veilig Sportklimaat bij Loko

Siela, Suzanne, Valerie, Eugene, Brigitte, Eva

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief