Vrijwilligersbeleid bij Lokomotief

Vorig jaar zijn de vrijwilligerscoördinatoren met veel enthousiasme gestart en inmiddels hebben we ook het vrijwilligersbeleid met elkaar vastgesteld. Dit beleid geeft richting aan de 5 B’s die belangrijk zijn met betrekking tot vrijwilligers:

  • Binnenhalen (werven)
  • Begeleiden
  • Belonen
  • Behouden
  • Beëindigen (afscheid nemen)

Het Vrijwilligerscoördinatieteam zal met verschillende acties zich op de bovenstaande pijlers richten. Uiteraard kan niet alles tegelijk! Momenteel ligt de nadruk op het voeren van gesprekken met nieuwe potentiële vrijwilligers die zich onder andere aanmelden via het vrijwilligersaanmeldformulier. Ook is het aanvragen van de VOG’s een belangrijk taak die nu is opgepakt. Het volledige beleid kan je hier vinden (en de Downloadpagina).

Vele handen… 
Maken licht werk! En een paar extra handen is altijd welkom. Een overzichtje van vacatures is te vinden op de pagina Vrijwilligers gezocht, maar ook voor kleinere taken kunnen we altijd wel hulp gebruiken.

Meer weten?
Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij Lokomotief? Stuur dan een mailtje naar het Vrijwilligerscoördinatieteam of vul meteen vrijblijvend het aanmeldformulier in!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief