Lokomotief is al goed op weg met de Grote Clubactie

De Grote Clubactie is al twee weken bezig. Heb jij al loten verkocht of gekocht om Lokomotief te steunen? Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat, dat tikt lekker aan!

Verantwoord loten verkopen
Alle leden kunnen via het verkoopboekje of hun telefoon op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie: kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Win prijzen
Met de gekochte loten van de Grote Clubactie kun je mooie prijzen winnen. Zie de website voor meer informatie. Maar ook de lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen! Tijdens de Clubactie kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Op deze verkooppagina zie je jouw online lotenmeter, kun je badges verdienen, tussenstanden zien, heb je toegang tot alle winacties en nog veel meer! Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

Het Loko team dat de meeste loten verkoopt wint een teamuitje ter waarde van 100 euro! En ook de speler die dit jaar de meeste loten verkoopt wint daarmee een mooie prijs. Dus zet ‘m op!


Hoe werkt het?

  1. Via lotenboekjes
    Alle spelers van jeugdteams hebben inmiddels een lotenverkoopboekje gekregen. Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken. Is je boekje vol, wil je een nieuwe of ben je klaar met verkopen? Informeer dan bij de teammanager.
  2. Coronaproof: QR Code
    Dit is de makkelijkste manier om loten te verkopen. Je ontvangt van ons een e-mail (check je spam-map als je niets hebt ontvangen!) met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Super makkelijk!

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en buren! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Voor iedereen die nu al denkt: yes, ik wil een lootje bestellen! Dat kan!
Via onze teampagina kan je heel makkelijk lootjes kopen. Of scan deze QR code om direct bij de verkooppagina van Loko te komen!

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie  is om geld in te zamelen voor leuke jeugdtoernooien, trainingsmaterialen en het Loko Camp!

 

Zit je (of jouw kind) in U8 t/m U14 en hebben jullie geen link naar de persoonlijke verkooppagina via de mail ontvangen?
Stuur ons dan even een mailtje, dan zorgen we dat dat alsnog gebeurt!

 

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief