Het seizoen is inmiddels in volle gang. Je zou dan kunnen denken: rustige tijden voor het bestuur, maar niets is minder waar!

Scheidsrechters
Allereerst zijn we in korte tijd geconfronteerd met het terugtreden van twee landelijke scheidsrechters (zie eerdere berichten). Dit probleem is inmiddels opgelost, maar de rek is er nu wel volledig uit. Het zou mooi zijn als we vanuit de vereniging meer gediplomeerde scheidsrechters beschikbaar hebben. Dus kom naar de opfriscursus op 25 november om jouw kennis op te frissen en denk ook eens na of een opleiding tot E- of D-scheidsrechter iets voor jou is. Nadere informatie volgt binnenkort op de website! Kun je niet wachten? Stuur dan een mailtje aan de scheidsrechterscommissie.

Toekomst
Natuurlijk werken we ook aan de toekomst. We zijn bezig met de volgende stap in het beleidsplan 2K25, The Upgrade. We zien ontwikkelingen die het nodig maken een volgende investering te doen om Lokomotief die gezellige top vereniging te laten blijven. Op de komende ALV zal het bestuur haar plannen voorleggen.

Vrijwilligers
Zij blijven de kracht van onze vereniging. We willen graag meer gebruik gaan maken van de kennis van onze vrijwilligers, daar zij de vereniging vaak als geen ander kennen. En iedere vrijwilliger weer op een ander vlak. Naast onze jaarlijkse afsluiting (waarbij we onze vrijwilligers bedanken en onder het genot van een ‘hapje en een drankje’ het seizoen na bespreken), zijn we van plan de vrijwilligers nog meer bij de vereniging te betrekken in de vorm van ‘brainstormsessies’. Het lijkt ons zeer waardevol om over diverse onderwerpen feedback, input en ideeën te verzamelen. Of te kijken wat er nog meer uit bepaalde taken kan worden gehaald, verbeterpunten te vinden, etc. Uiteraard zijn mensen die nog geen taak hebben ook welkom om een bijdrage te leveren.

Vacatures
In het verlengde van het voorgaande is het aantal openstaande vacatures een vast gespreksonderwerp. Nog steeds kunnen we mensen gebruiken die een bijdrage willen leveren om dit mooie spelletje mogelijk te maken. Kijk eens op de vacaturepagina of er niet iets waar jij (alleen, of samen met iemand) je bijdrage aan kunt leveren!

Nieuwe sporthal
Tot slot is de nieuwe hal ook weer in het nieuws. De gemeenteraad heeft inmiddels ingestemd met een hoger budget. Daarmee is de weg vrij voor de realisatie van de hal. De aanbesteding is inmiddels gestart en de  verwachting is dat dit voorjaar de aannemer is geselecteerd. De bouw start in het najaar van 2019 en moet eind 2020 klaar zijn.