Update

Afgelopen vrijdagavond heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Helaas heeft dat tot gevolg dat wij (in ieder geval) de komende 3 weken niet mogen sporten na 17:00 uur. Voor onze trainingsavonden betekent deze maatregel dat wij niet kunnen trainen op onze reguliere trainingstijden. We bekijken of we de zaal kunnen gebruiken van 15.30 – 17.00 uur.

De NBB besluit na dit speelweekend wat de consequenties zijn van de nieuwe maatregelen voor de lopende competitie. Wij weten nog niet of de competities ‘gewoon’ doorgaan, zonder mogelijk om te trainen, of dat competitiewedstrijden later gespeeld gaan worden. Op basis van nadere informatie vanuit de NBB communiceren wij onze vervolgstappen.

Op de achtergrond zijn we ook bezig om de pijn te verzachten van het wegvallen van ‘onze’ kersttoernooien Limfjord en Kortijk: er liggen plannen om onze eigen hal te benutten voor een Loko camp of clinics. Wij weten niet of de huidige maatregelen worden aangescherpt of eventueel meer vrijheid gaan bieden. Daarom houden wij in ons draaiboek rekening met 17:00 uur als eindtijd. 

Tot slot proberen wij de scheidsrechters- en trainersopleiding online door te laten gaan in de avonduren. Als wij daar meer informatie over hebben, laten wij dit zo snel mogelijk weten.

Mocht je zelf een goed idee hebben of juist een helpende hand willen bieden, horen wij dat graag! Stuur dan een mailtje naar de TC.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.