Oproep voor alle leden, coaches, ouders en vrijwilligers

Alleen samen houden we Corona buiten de deur!
Het is de bekende oproep, maar meer dan ooit nodig: we roepen alle leden op zich zowel binnen als buiten de vereniging aan de Corona-afspraken te houden. Juist nu we weer volop mogen trainen en er zicht is op competitie, moet je er niet aan denken dat we alles weer stil moeten zetten. Die kans is reëel, want bij een geconstateerde besmetting worden ook de directe contacten verzocht in quarantaine te gaan. Dus, we hopen zeer dat je de vereniging (en alle daarbij betrokkenen) serieus neemt en het risico op besmetting zo klein mogelijk probeert te houden.

Dat doe je dan o.a. door:

  • De adviezen m.b.t. quarantaine na reizen naar oranje gebieden te volgen;
  • Je aan de algemene adviezen te houden;
  • Zelfs bij minimale klachten, thuis te blijven en je te laten testen;
  • Je buiten ‘t sportveld te allen tijde aan de 1,5m-regel te houden;
  • Drukke plaatsen te mijden.

Kortom, we verwachten dat iedereen zijn/ haar verantwoordelijkheid neemt en de risico’s op besmetting probeert te minimaliseren. Alleen op deze manier kunnen samen weer blijven genieten van onze mooie sport.

En dan nog even dit:
Ben je in het buitenland geweest? Let op: bij terugkeer uit een Code Oranje of Rood land/gebied heeft de overheid aangegeven dat een 10 daagse thuis quarantaine nodig is. Dit geldt voor iedereen! Behoor jij ook tot deze categorie? Geef dit dan even aan bij je coach (of als je een trainer/coach bent aan de TC).

En uiteraard geldt:
Ook als je niet in een risico gebied bent geweest maar wel klachten/symptomen hebt, blijf je thuis en laat je je eerst testen. Samen staan we sterk dit virus onder controle te houden.