Trainingen vanaf 26 mei hervat in de Altis !

Het is definitief: vanaf 19 mei mogen we weer in de sporthal sporten. Alle informatie voor de opstart:

Trainingen en coaches
Uitgangspunt is dat alle jeugd tot 18 jaar weer binnen gaat trainen volgens onderstaand schema, dat ingaat op 26 mei a.s.. De regelgeving bij senioren is anders dan bij jeugd. Hier ligt per team de keuze om binnen of buiten te trainen, omdat buiten voor onder de 27 jaar bijvoorbeeld meer mogelijk is. Coaches en spelers van de seniorenteams (vanaf U20) stemmen onderling af of ze gebruik maken van de beschikbare trainingstijden. Zie trainingsschema..

De trainingen worden zo veel mogelijk verzorgd door de coaches van komend seizoen. Voor enkele teams zijn we nog op zoek naar geschikte kandidaten. Voor deze teams is wel een tijdelijke vervangende trainer gevonden. We gaan trainen in de leeftijdscategorieën die gelden voor het seizoen 2021-2022. Dat betekent dat je meetraint bij de volgende teams:

In principe train je dus mee bij je leeftijdsgroep van komend seizoen, tenzij andere afspraken zijn gemaakt met je trainer/coach. Neem bij twijfel contact op met betreffende trainer/coach of je trainer/coach van afgelopen seizoen. Als dat nog geen duidelijkheid schept, kun je terecht bij de TC. Zij zullen je dan proberen op weg te helpen. Trainingen bij LBA, H1 en D1 zijn op uitnodiging, bij interesse kun je een mail sturen aan de TC.

Voor HS1, HS2 en DS1 geldt dat zodra het mogelijk is, selectietrainingen volgen. Hierover later meer. Als je met deze groepen mee wilt trainen, kun je hier wel al voor aanmelden door een mail te sturen naar de TC.

De Altis ons nieuwe thuis
Het zal nog even zoeken zijn om je weg te vinden in de Altis, niet in de laatste plaats omdat het complex fors groter is dan de Van Zweedenzaal. Nieuw, groter en meerdere gebruikers, vraagt om afspraken. Onderstaand een link naar de huisregels zoals die op dit moment gelden en uitleg over de verschillende faciliteiten. Uiteraard zullen deze op basis van ervaring (en verloop Corona-maatregelen) nog aangepast worden, maar leef ze voor nu na.

Huisregels van De Altis (1)

Corona-maatregelen nog steeds van kracht!
Ook al mogen we weer binnen sporten, het betekent ook dat de corona-maatregelen nog steeds van kracht zijn. Volg deze nauwgezet zodat we de risico’s op besmetting minimaliseren.

 Corona-protocollen voor de jeugd en senioren

Daarnaast zal iedereen bij de aanvang van de trainingen een gezondheidscheck moeten afleggen. Om dat zo snel mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je om via onderstaande link de vragen alvast te lezen en te checken of je bij alles met “nee” kan antwoorden:

Gezondheidscheck coronavirus | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl
Kun je een of meerdere vragen met “Ja”beantwoorden? Dan mag je helaas niet naar de training komen!

Mochten er na het lezen van het bovenstaande (en alle bijlagen) toch nog vragen zijn, stuur dan een bericht naar de TC. Zij zullen proberen zo snel mogelijk te reageren.

We wensen iedereen weer veel sportplezier !

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.