SponsorKliks, wat is dat?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Lokomotief, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online eten en Lokomotief ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Lokomotief.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Lokomotief ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Lokomotief. Voor jou een kleine moeite, voor Lokomotief zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Lokomotief. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Lokomotief hier direct van! Let op: inNederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Kijk het filmpje op Youtube: zo werkt SponsorKliks

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Lokomotief weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Lokomotief is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Lokomotief dus niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Lokomotief

Het werkt eenvoudig: ga via de SponsorKliks website naar je favoriete winkel en doe daar zoals gebruikelijk jouw aankopen.

Tip om SponsorKliks nooit meer te vergeten
Om ervoor te zorgen dat je dit gebruikt zonder er over na te hoeven denken, is er een handig trucje om voortaan altijd via SponsorKliks je bestellingen te doen.
Dit kun je op een paar manieren doen:

 1. Via de SponsorKliks bestelknoppen
  Één van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks bestelknoppen. Binnen enkele seconden voeg je jouw favoriete webwinkels toe aan je internetbrowser. Je hoeft dan in het vervolg niet eerst naar de SponsorKlikspagina van Loko. Dat scheelt Loko aanzienlijk in de sponsorinkomsten. Want na verloop van tijd weet je niet beter dan dat je alleen nog maar via deze bestelknoppen bestelt!
  Hoe je dit doet in Chrome doet kun je in dit volgende Youtube filmpje zien. Voor andere browsers werkt het vrijwel hetzelfde.
 2. Via de browser-extensie (voor Chrome en Edge)
  Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zodat je niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.
  Dit werkt als volgt: binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op. Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina te doen) dan zal er een pop-up verschijnen die je een keuze laat maken of je Lokomotief wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Lokomotief gehonoreerd worden.De popup wordt niet bij alle winkels getoond. Wij hebben de mogelijkheid gemaakt om een aantal van de meest gebruikte winkels te selecteren in de extensie, zodra je deze aanvinkt, worden deze in de bladwijzerbalk van je browser opgenomen. Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel. Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks. Meer info hierover kun je hier op Youtube bekijken. De extensie installeren voor Chrome of Edge kan via deze link. Handig!
 3. Download de SponsorKliks app
  Shop je graag op je telefoon? Voor nog meer gemak kun je de app downloaden! Zo ben je ook altijd op de hoogte van de inkomsten via Sponsorkliks van Lokomotief.
  In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien. Shop direct via de app om Lokomotief gratis te sponsoren!
  De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en sla je deze op.

Ook handig voor zakelijke aankopen!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.