SponsorKliks, wat is dat?

SponsorKliks is een methode om via online aankopen een percentage van het aankoopbedrag gratis te doneren aan een specifiek doel en dat is natuurlijk Lokomotief.

Het kost degene die iets via deze SponsorKliks aankoopt dus niets extra, maar het kan de club wel leuke extra financiële inkomsten geven.

Het werkt eenvoudig: ga via de SponsorKliks website naar je favoriete winkel en doe daar zoals gebruikelijk jouw aankopen.

Tip om SponsorKliks nooit meer te vergeten

Om ervoor te zorgen dat je dit gebruikt zonder er over na te hoeven denken, is er een handig trucje om voortaan altijd via SponsorKliks je bestellingen te doen.

De SponsorKliks Bestelknoppen

Één van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen.
Binnen enkele seconden voeg je jouw favoriete webwinkels toe aan je internetbrowser. Je hoeft dan in het vervolg niet eerst naar de SponsorKlikspagina van Loko.
Dat scheelt Loko aanzienlijk in de sponsorinkomsten. Want na verloop van tijd weet je niet beter dan dat je alleen nog maar via deze bestelknoppen bestelt!
En zeker nu de kerst en het thuisblijven vanwege corona er aan zitten te komen, kan Loko daar financieel enorm van mee profiteren!

 

 

 

 

 

 

 

 

Een korte uitlegvideo voor Google Chrome.

En hier voor Firefox. (Voor andere internetbrowsers geldt een vergelijkbare procedure)

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.