Spiegeltje spiegeltje aan de wand…..

Terugblik op de Spiegelavond

Op vrijdag 11 maart is door een grote groep leden en ouders/verzorgers van leden tijdens de Spiegelavond levendig en enthousiast met elkaar gesproken over een aantal prikkelende onderwerpen. Onder begeleiding van Nelly Voogt, procesbegeleider van het bestuur, zijn in kleine groepjes verschillende onderwerpen verder uitgediept.

Zoals wat nu typisch Lokomotief is (zie de woordwolk hiernaast) en wat stevig in het DNA zit van Lokomotief (wat onderscheidt ons en wat is onze kracht). Heb je interesse in de gehele rapportage? Stuur dan even een mailtje aan het bestuur!

Ook hebben we met elkaar geprobeerd antwoord te geven op de vraag hoe we nog meer vrijwilligers kunnen betrekken bij alles wat er binnen Lokomotief geregeld en georganiseerd moet worden. Een aantal ideeën die geopperd zijn, zijn we op het moment verder aan het uitwerken.

Nogmaals iedereen dank voor de inzet en de prettige sfeer!
Als vervolg op de Spiegelavond zullen we volgend seizoen een Droomsessie organiseren, waarin we met elkaar bespreken hoe we de toekomst van Lokomotief zien, hoe we daar gaan komen en wie & wat daarvoor nodig is. Ook hierbij is weer iedereen van harte welkom. Ook als je niet bij de Spiegelavond bent geweest, kun je prima aanhaken.
Zin om mee te helpen de ideeën verder uit te werken? Stuur een mailtje aan het bestuur!

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.