Haal je spelregelbewijs – nog 2 weken…

Helaas zit het spelen van wedstrijden er nu even niet in. Maar… dat geeft wel extra tijd om aan het spelregelbewijs te beginnen! Het is slechts nog twee weken tot eind oktober!

Al onze leden van 14 jaar en ouder zijn per e-mail (vanuit Sportlink) uitgenodigd om het spelregelbewijs te halen. Het spelregelkennis op een leuke manier, via zelfstudie, testen, kennis opfrissen en het spelregelbewijs halen doe je op de website van Basketball Masterz.

Verplicht
Een speler van 14 jaar en ouder die aan een wedstrijd meedoet, moet voor eind oktober 2020 in het bezit zijn van een spelregelbewijs. Dit is verplicht. Wanneer een speler in deze leeftijdscategorie deelneemt aan een wedstrijd zonder spelregelbewijs, kan de vereniging worden beboet.
Let op: een uitzondering hierop geldt voor spelers die in het verleden al een scheidsrechtersdiploma hebben gehaald. Ben je verenigingsscheidsrechter en heb je je diploma langer dan 5 jaar geleden gehaald? Dan is het ook voor jou nuttig om Basketball Masterz (met nieuwe spelregels) nog even te doorlopen!

Geen mail ontvangen?
Ben je lid bij Lokomotief, ouder dan 14 en heb je geen e-mail van Basketball Masterz/Sportlink ontvangen? Of ben je op zoek naar antwoorden die je niet op de website van Basketball Masterz hebt kunnen terugvinden? Stuur ons dan even een e-mailtje.

Nog geen 14 jaar?
Ben je nog 13 en lijkt het je ook leuk om mee te doen? Dat kan! Ook 13-jarigen kunnen het spelregelbewijs nu al halen, voor deze leeftijdsklasse is het nog niet verplicht.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief