Activeer gauw deze week nog je sponsorpunten!

Inmiddels is de spaaractie bij PLUS Jongenotter afgelopen, maar het activeren van sponsorpunten voor Lokomotief Rijswijk kan nog tot en met zaterdag 20 november! Natuurlijk laat je dit ook weten aan je familie, buren, vrienden, kennissen en iedereen die Lokomotief Rijswijk een warm hart toedraagt want iedere euro is één. Zet ‘m op!

Laatste week ‘Spaar je club gezond’ bij PLUS Jongenotter

We gaan de laatste week in van de spaaractie en we kunnen nog een mooie eindsprint inzetten! In de week van 7 t/m 13 november ontvang je DUBBELE PUNTEN bij je boodschappen!

Eerder bericht op deze website:

Bij PLUS Jongenotter kun je nog steeds sparen voor Lokomotief Rijswijk

PLUS Jongenotter aan de Prinses Irenelaan 330 in Rijswijk staat midden in de maatschappij; niet voor niets werd de PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Daarnaast vindt PLUS Jongenotter het belangrijk de lokale gemeenschap in Rijswijk te ondersteunen en doet dat dit najaar via de actie ‘Steuntje in de rug’.

Tot en met zaterdag 13 november 2021 organiseert Plus Jongenotter een sponsorpunten-actie. Je krijgt een sponsorpunt cadeau bij iedere €10,00 boodschappen die je doet bij Plus Jongenotter.

Natuurlijk doneer jij je sponsorpunten aan Lokomotief Rijswijk, want aan het einde van de actie verdeelt PLUS Jongenotter maar liefst €20.000,00 over de deelnemende verenigingen, naar rato van de gedoneerde sponsorpunten.

Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die Lokomotief Rijswijk een warm hart toedraagt, kan bij PLUS Jongenotter sparen voor Lokomotief, want hoe meer mensen wij weten te activeren, hoe hoger het sponsorbedrag voor Lokomotief Rijswijk wordt.

Intussen is er voor € 513,00 bij elkaar gespaard voor Lokomotief Rijswijk maar het bedrag kan hoger, véél hoger!

Geef ons een extra steuntje in de rug en spaar mee voor Lokomotief Rijswijk!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.