Spaar mee voor Lokomotief Rijswijk

PLUS Jongenotter aan de Prinses Irenelaan 330 in Rijswijk staat midden in de maatschappij; niet voor niets werd de PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Daarnaast vindt PLUS Jongenotter het belangrijk de lokale gemeenschap in Rijswijk te ondersteunen en doet dat dit najaar via de actie ‘Steuntje in de rug’.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 organiseert Plus Jongenotter een sponsorpunten-actie. Je krijgt een sponsorpunt cadeau bij iedere €10,00 boodschappen die je doet bij Plus Jongenotter. 

Natuurlijk doneer jij je sponsorpunten aan Lokomotief Rijswijk, want aan het einde van de actie verdeelt PLUS Jongenotter maar liefst €20.000,00 over de deelnemende verenigingen, naar rato van de gedoneerde sponsorpunten.

Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die Lokomotief Rijswijk een warm hart toedraagt, kan bij PLUS Jongenotter sparen voor Lokomotief, want hoe meer mensen wij weten te activeren, hoe hoger het sponsorbedrag voor Lokomotief Rijswijk wordt. 

Het bedrag kan dus flink oplopen, dus spaar mee voor Lokomotief Rijswijk!

Jumbo actie_1

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.