Dat schiet lekker op zo – sporttheater bij Loko!

page14image799158224Het is ons gelukt, en daar zijn we heel blij mee: in samenwerking met en (via het Sportakkoord) mogelijk gemaakt door het NOC*NSF halen we de inspirerende & grappige theatervoorstelling van stichting Positief Coachen naar De Altis!

Uitgesteld naar 2022    gezellige avond bij Lokomotief!  

Wat is het?
Een humoristische theatervoorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen bij de sportclub die met jeugdleden te maken heeft: ‘Dat schiet lekker op zo!’. De voorstelling is gebaseerd op de bekende schouwburgversie ‘Wel winnen, hè!?’.

Waar gaat het over?
Jeugdleden kunnen een hele uitdaging zijn, thuis, rondom school èn op de sportvereniging. Soms zit je met de handen in haar. Heel herkenbaar. En wat doe je dan? In de voorstelling zien we een vader die een positievere aanpak uitprobeert bij zijn zoon, die hij ook coacht. Dat blijkt in praktijk nog niet zo makkelijk…

Voor wie is het?
Voor alle (assistent) trainers/coaches en bestuurs- en commissieleden, èn ouders/verzorgers van de jeugdleden.

Wat krijg je mee?
Over hoe je als trainer/coach of bestuurs- of commissielid kunt zorgen dat jullie jeugdige sporters beter gaan presteren en je vereniging nog sterker wordt. En over hoe je als ouder/verzorger kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport (maar ook op school en thuis!).

Save the date!
Uitgesteld naar 2022
De voorstelling wordt gehouden in de sporthal B van De Altis (onze zaal).
Inloop is om 19.00 uur, de voorstelling start om 19.30 uur en eindigt ongeveer om 20.45 uur.

Kosten
De toegang is gratis (dankzij de Gemeente Rijswijk). Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben.
Ook moet je je van tevoren aanmelden; dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Heel grappig en leerzaam – dit wil je echt niet missen!
Vraag aan andere ouders/verzorgers en trainers/coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

page6image1230144

Dit wil je niet missen! Net als onze nieuwsbrief trouwens!  Meld je gauw aan voor de nieuwsbrief.