Hallo ouders en kinderen van Lokomotief,
De paaseitjes liggen weer in de winkel…dat kan maar één ding betekenen: Runners Up 2024!
Ook dit jaar vindt tijdens het Paasweekend het Loko Runners Up weekend plaats.
In dit weekend is het feest bij Lokomotief en wordt er voor jong en oud van alles georganiseerd.
Runners Up is een jarenlange traditie binnen onze vereniging en ook dit jaar willen we hier weer een feest voor jong en oud van maken!
De informatie die hieronder wordt gegeven staat onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen worden uiteraard z.s.m. doorgegeven. 


JEUGDPROGRAMMA (VOOR U8 T/M U18)

Vrijdag 29 maart
Bij Lokomotief staat het goed opleiden van de jeugd voorop en clinics zijn daar onderdeel van.
In de clinics leer je nieuwe skills van fantastische basketballers/coaches, maar draait het ook om het hebben van een gezellige tijd met je teamgenoten.

16.00-17.30 uur – basketbalclinic voor U8 T/M U12
Deze clinic zal dit jaar worden gegeven door: Vincent Krieger!
Vincent Krieger is begonnen met basketballen in Den Haag, waaronder Lokomotief, waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht. Daarna heeft hij gebasketbald in de VS, Frankrijk, België, Griekenland en Spanje. Ook heeft hij 86 interlands op zijn naam staan voor het Nederlands team. Naast het geven van clinics en trainingen is hij ook al jaren actief als presentator bij 3×3 toernooien.

18.00-19:30 uur – basketbalclinic voor U14 t/m U18
Deze clinic zal dit jaar worden gegeven door: Hakim Salem!
Hakim Salem kwam op zijn 14e jaar in aanraking met basketbal en begon bij Landslake Lions met basketballen. Zijn echte passie lag bij het coachen en hij breidde zijn carrière als coach steeds meer uit. In 2016 werd Salem aangesteld als bondscoach van 3×3 dames senioren en in 2017 werd hij gepromoveerd tot bondscoach van de Orange Angels (nu Orange Lions). Sinds 2021 is Hakim Salem actief als coach van Nyon Basket Feminin in Zwitserland. Salem werd aan het eind van het seizoen in Zwitserland verkozen tot coach van het jaar 2021-2022.

20.00-22.00 uur – Swingo (muziekbingo) voor U14 T/M U18
Aansluitend op de U14 t/m U18 clinic is er weer een swingo (muziek bingo) voor de jeugd. Net als afgelopen jaar wordt de Runners Up swingo weer door Luke en Jerney verzorgd. Geniet van een gezellige avond met de leukste Deuntjes!


Zaterdag 30 maart

9.30-12.00 uur – ouder/kind toernooi voor U8 t/m U12
Tijdens dit toernooi spelen de kinderen uit alle teams, samen met een ouder, een aantal wedstrijdjes tegen elkaar. Het gaat vooral om plezier en sportiviteit, dus ook als je als ouder nog nooit hebt gebasketbald kun je lekker meedoen.
In verband met de grote belangstelling is het niet mogelijk om met meerdere ouders per kind(eren) mee te doen; alle kinderen uit een gezin komen dus met één ouder bij elkaar in een team. Het toernooi sluiten we af met limonade en pannenkoeken in de kantine.
Om van het toernooi ook dit jaar weer een succes te maken hebben we uit ieder team ouders nodig die bar staan. Wil je niet niet meedoen in het veld? Dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken achter de bar (of voor andere klusjes)!

13.00-17.00 uur – jeugdtoernooi voor U14 t/m U18
Gedurende het toernooi kunnen de kids hun op vrijdag geleerde skills in praktijk brengen. Ook zullen er wat challenges tussendoor worden gehouden.


AANMELDEN
Aanmelden kan via deze link
Je kunt tot en met vrijdag 22 maart het aanmeldformulier insturen. Aanmeldingen na 22 maart kunnen we helaas niet accepteren, omdat de poule-indelingen daarna gemaakt worden en de poules meestal helemaal vol zitten. Laat dus zo snel mogelijk weten of je kind meedoet, want dit willen ze niet missen.
Tot Runners Up 2024!


Veelgestelde vragen:

 • Hoe laat moeten de kinderen aanwezig zijn?
  Goede vraag! De clinics lopen op een strak schema, het is belangrijk dat de kinderen minimaal 15 minuten voor aanvang van de clinic omgekleed, met eigen bal & bidon, aanwezig zijn! Is er nog een activiteit of clinic in de hal bezig? Dan graag rustig buiten het veld wachten.
 • Is het Runners Up toernooi niet voor de senioren?
  Zeker wel! Voor U20 t/m senioren zijn activiteiten op zondag georganiseerd. Houd het programma op de website in de gaten voor meer informatie.
 • Vorig keer stond er een kraam met superleuke Loko merchandise, komt die dit jaar weer?
  Dit jaar staat onze kledingleverancier Macron op RU zaterdag met een stand; hier kun je mooie Loko-wear bestellen.
 • Ik kom graag helpen tijdens Runners Up – waar kan ik me aanmelden?
  Wat leuk! Hulp is altijd zeer welkom! Stuur een mailtje naar runnersup@lokomotief-rijswijk.nl, dan kijken we waar we je kunnen inzetten.
 • Uhm…ik heb nog een vraag over het Runners Up weekend!
  Geen zorgen! Schiet even iemand van het RU-team (Lars, Frode, Rob, Pierre, Esther en Marieke) aan in de hal of mail je vraag naar runnersup@lokomotief-rijswijk.nl.
  We gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag!