Activiteiten tijdens Runners Up 2023

Bij Lokomotief staat het Paasweekend ieder jaar in het teken van het Runners Up. Gezelligheid en sportiviteit, 3 dagen lang activiteiten voor alle leden van de vereniging! Het volledige programma (incl. tijden) kun je vinden in het activiteiten aanmeldformulier.

Vrijdag 7 april 2023 (Goede Vrijdag)

Op Goede Vrijdag starten we met een leuke clinic voor de leden van U14 t/m U18. Daarna (planning kon helaas niet anders) volgt de clinic voor onze jongste jeugd: U8, U10 en U12. De vrijdag sluiten we af met de epische Loko PubQuiz voor ouders, leden en Loko-vrienden (U18 en ouder).

AANMELDEN voor de Loko PubQuiz kan vóór 1 april a.s  via deze link!


Zaterdag 8 april 2023

De zaterdag gaat van start met het ouder/kind toernooi waarbij de ouders van U8 t/m U12 uitgedaagd worden. Ieder jaar weer een hoogtepunt voor de meeste jeugdleden! Aansluitend gaan de deelnemers pannenkoeken eten in de kantine.

U14, U16 en U18 kunnen hun op vrijdag geleerde skills in praktijk brengen tijdens het Loko mix-toernooi. Na het toernooi is het tijd voor Snacks & Swingo.

Gelijktijdig speelt Dames 1 nog een competitiewedstrijd tegen De Groene Uilen – leuk als de wachtende ouders komen aanmoedigen. En daarna sluiten we de zaterdagavond af met een Loko Game Night. Eventjes (heel even maar) geen basketbal, maar gezellig spelletjes spelen! Doe ook mee met poker, klaverjas, 30 seconds en nog veel meer! Meld je (U18 en ouder) hieronder aan!

AANMELDEN voor al deze andere leuke activiteiten kan vóór 1 april a.s.  via deze link!

Zondag 9 april (Eerste Paasdag)

De zondag staat in het teken van de senioren! Op zondag is er het Heren toernooi waar er met een Loko team tegen andere clubs worden gespeeld. Ook het Heren van Weleer toernooi keert weer terug. Deze toernooien zijn op basis van uitnodigingen, inschrijven is dus niet mogelijk. Daarna wordt het weekend traditioneel afgesloten met de beruchte Runners Up Party.

Helpende handen
Vind je het leuk om te helpen tijdens Runners Up?
Hulp is altijd zeer welkom! Stuur ons een mailtje , dan kijken we waar we je kunnen inzetten.