ROS is going LOKO

Over twee jaar bestaat Lokomotief 50 jaar.
 Vooruitlopend op dit jubileum hebben een aantal leden van het eerste uur het initiatief genomen om een reünie te organiseren.

Een vrolijk en nostalgisch weerzien van al die jongens en meisjes van het clubje dat Frank Dikmoet in 1971 oprichtte en die samen met Frank de basis hebben gelegd voor het zo succesvolle Lokomotief Rijswijk anno 2019. Deze reünie is een mooi moment om met oud-teamgenoten herinneringen op te halen, anekdotes nieuw leven in te blazen en sterke verhalen nog sterker te maken, en daar een passende hap en slok bij te nuttigen.

Dit gaan we doen op maandag 22 april 2019, tweede paasdag, van 17:00 uur tot 22:00 uur, vanzelfsprekend in de Van Zweedenzaal.

Hoe het programma er die dag uit gaat zien verklappen we nog niet, maar voor de nog fitte sportievelingen is er van 17:30 tot 18:30 uur in de sportzaal gelegenheid om de ooit op het basketbalveld  opgedane skills nog een keer in onderling wedstrijdverband te vertonen.

Wel vragen wij een bijdrage in de kosten van 25,00 per persoon. Hiervoor krijg je, naast een feestelijk welkomstdrankje, een uitgebreid buffet. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Meld je nu alvast aan voor deze reünie via reunierosbasketbal@hotmail.com. Uiteraard willen wij zo veel mogelijk oud-leden uit de periode ROS en ROS/Forcial bereiken. We hebben inmiddels al een hele lijst namen verzameld. Helaas ontbreekt van een behoorlijk aantal leden nog de contactgegevens. Heb jij nog mailadressen van (oud-) leden of andere direct betrokkenen uit die tijd van wie jij denkt dat ze graag een uitnodiging zouden willen ontvangen? Mail deze dan naar het eerder genoemde e-mailadres. Wij kijken of diegenen al op de lijst staan. Als dat niet het geval is, zorgen wij alsnog voor een uitnodiging.
 Ook zijn wij op zoek naar oude foto’s, krantjes, krantenknipsels of zelfs bewegende beelden. Heb jij die nog in je bezit en wil je die met ons delen? Stuur ze dan per e-mail.

Graag tot de 22ste april. Wij kijken ernaar uit.

Frank Dikmoet
Jos Bolte
Dick Morks
Erik Louwe
André de Vroom