Wat kun je doen met oude wedstrijdtenues?

Laat er kussens van maken door medewerkers van werklocatie de Turfschipper van Middin! Middin ondersteunt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. De Turfschipper is een werk- en leer locatie in Wateringen waar mensen de kans hebben zich te ontwikkelen en actief deel te nemen aan de maatschappij.

Een bericht van Middin.

Een bestuurslid van basketbalvereniging Lokomotief uit Rijswijk bedacht een plan.

Recycle
De basketbalvereniging heeft sinds kort sporthal De Altis aan de Burgemeester Elsenlaan als thuisbasis. Tijdens de verhuizing naar nieuwe sporthal kwamen tassen vol tenues te voorschijn. Het bestuur kwam met het idee om de tenues een nieuwe bestemming te geven als kussentjes voor op de tribunes.

Mooie opdracht
Als Bestuurslid van Lokomotief én zorgbemiddelaar bij Middin zag Suzanne Pape direct een mogelijkheid. Ze legde contact met werk- en leerlocatie de Turfschipper van Middin. En daar waren ze blij met deze opdracht. Vol enthousiasme worden hier  de tenues verknipt en omgetoverd tot exclusieve en unieke kussens.

De eerste exemplaren zijn klaar en gaan binnenkort, bij Lokomotief, in de verkoop. Een echt collectors item!
Aan de eerste reacties te horen, wordt het een groot succes!

Win-win
Heb je ook een idee voor een product of een opdracht voor een sportclub of het bedrijf van iemand uit je netwerk? Denk dan aan onze werk- en leercentra. Zij zijn blij met nieuwe opdrachten.


Voor de echte verzamelaar! Dit collectors item ook hebben?
Koop nu je exclusieve & unieke kussen (voor op de tribune of op je bank), gemaakt van onze mooie, oude basketbaltenues in het weekend aan de bar voor slechts € 7,50. Kijk snel of jouw oude speelnummer er tussen zit en sla je slag! 

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief