Opzeggen – voor 15 april 2022

Het duurt niet lang meer voor het 15 april is. Dit is de datum waarop je opgezegd moet hebben als je vanaf het volgende seizoen niet meer bij Lokomotief wilt basketballen. Landelijke teams moeten namelijk voor 1 mei al worden aangemeld bij de bond, dus dit geeft de TC net genoeg tijd om de teams samen te stellen.

Wij hebben gemerkt dat enkele leden jaarlijks ‘onder voorbehoud’ opzeggen (om diverse redenen). Dit maakt het voor de TC erg lastig om de teams voor het nieuwe seizoen in te delen. Het geeft dus ook geen garantie dat er volgend seizoen nog plek voor je is bij het gewenste team. We willen daarom vragen als je ‘in principe’ van plan bent om volgend jaar gewoon bij Lokomotief te blijven, om niet op te zeggen. Mocht er in het nieuwe seizoen bijv. echt geen geschikt team voor je zijn, dan zullen we in gesprek gaan om mogelijk mee te werken aan een overgang naar een andere vereniging (indien gewenst).

Toch opzeggen?
Uiterlijk 14 april dient het lidmaatschap voor seizoen 2022/2023 opgezegd te worden.
Het lidmaatschap wordt voor een heel verenigingsjaar aangegaan en bij tussentijdse beëindiging wordt géén contributie teruggegeven.

Je kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar zowel de ledenadministratie als de technische commissie (in de cc). Vermeld in het bericht je naam, team en reden van opzegging.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief