Opzeggen – vóór 1 april 2023

Het einde van het seizoen komt langzaamaan in zicht. Zo ook de opzegdatum van het lidmaatschap: 1 april.

Uiterlijk 1 april dient het lidmaatschap voor seizoen 2023/24 schriftelijk opgezegd te worden bij de ledenadministratie.

Het lidmaatschap wordt voor een heel verenigingsjaar aangegaan. Bij tussentijdse beëindiging wordt géén contributie gerestitueerd. 

Afgelopen jaar zijn we, mede door alle perikelen rondom Corona, wat coulanter geweest met het hanteren van de opzegregels. Dit jaar is dat niet meer van toepassing.

Wij willen alle leden, ouders, verzorgers en spelers vragen om na te denken over het volgende seizoen. Wil je ook volgend jaar bij Lokomotief blijven basketballen en is het haalbaar en realistisch om te verwachten dat je in staat bent om deel te nemen aan de trainingen en wedstrijden, rekening houdend met school, studie, werk, gezin etc.? 

Binnenkort zullen er nieuwe afspraken mbt het lidmaatschap gedeeld worden. We gaan strenger kijken naar ieders aan- en afwezigheid, dus de trainings- en wedstrijdopkomst met de daarbij behorende consequenties. Hierbij worden de afspraken binnen de individuele teams aangehouden.

De reden van deze dringende oproep is gelegen in het feit dat we merken dat heel gemakkelijk wordt opgezegd en dat er een slechte opkomst is bij trainingen, waardoor er niet goed getraind kan worden. Uiteraard willen we graag dat leden lid blijven, maar bedenk wel dat als je lid blijft bij Lokomotief, basketball een teamsport is. Het is noodzakelijk dat spelers aanwezig zijn bij de trainingen en wedstrijden en we merken dat die aanwezigheid afneemt. Dit maakt effectief basketballen voor de wel aanwezige spelers minder aantrekkelijk. Daarnaast hebben we een wachtlijst en moeten we mensen teleurstellen die wel graag willen trainen en spelen. Volgend seizoen gaan we derhalve bij de meeste teams strenger naar de aan- en afwezigheid kijken en daar consequenties aan verbinden.

Als vereniging verwachten wij gemotiveerde en betrokken leden die aanwezig zijn op trainingen en bij wedstrijden. We gaan een samenwerking aan en verwachten dat die van beide kanten nagekomen wordt.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.