Seizoen 2021-2022

Wij waren enorm verheugd om zoveel blije gezichten op de sportvelden te zien! De Altis neemt al gauw de plaats in die onze Van Zweedenzaal jaren vervulde, namelijk dat van het ‘Loko-thuishonk’. Hoewel wij nu lekker in de flow zitten wat betreft trainingen,  gaat de zaal de komende drie weken (19 juli – 8 augustus) dicht voor onderhoud.

Vanaf maandag 9 augustus starten wij met de voorbereidingen voor seizoen 2021-2022. Eerst volgens het huidige trainingsschema, maar ook dat gaat eind augustus veranderen. In dit bericht nemen wij je mee in de voorbereidingen voor komend seizoen. Wij staan stil bij het trainingsschema, gebruik van de zaal in vrije weekenden, extra oefenwedstrijden/toernooien en de aangestelde trainers/coaches.

Trainingsschema
9 augustus – 22 augustus:
In de eerste twee weken van het nieuwe seizoen behouden we het lopende trainingsschema. Dit trainingsschema is hier te vinden.

23 augustus en verder:
Vanaf maandag 23 augustus passen wij het trainingsschema aan, zodat iedereen weer terugkeert naar de gebruikelijke hoeveelheid trainingen. In de week voor 23 augustus zullen we in samenspraak met de trainers/coaches de samenstelling van de teams bekend maken. Wij wachten vooralsnog even met het communiceren van dit nieuwe schema, zodat wij onduidelijkheden voorkomen. De TC benadert de trainers/coaches voor komend seizoen om dit nieuwe trainingsschema door te nemen.

Gebruik van de zaal in vrije weekenden
Het weekend van 18/19 september (uitzonderingen daargelaten, bijv. voorronde bekercompetitie) start het nieuwe basketbalseizoen! Dat houdt in dat wij meerdere weekenden de volledige Altis beschikbaar hebben. Bijvoorbeeld voor extra trainingen, oefenwedstrijden, toernooien, of andere zaken. Net als voorgaande jaren geldt ‘wie het eerste komt, wie het eerste maalt!’. De TC houdt een overzicht bij van de vrije en bezette momenten van elk weekend. Per weekend zijn de volgende momenten beschikbaar:

  • Zaterdag: van 11:00 tot 23:00 uur;
  • Zondag: van 15:00 tot 23:00 uur.

Ben jij geïnteresseerd in een extra trainingsmoment, oefenwedstrijd of iets anders met je team voor komend seizoen? Stuur dan een mailtje naar de TC met een verzoek tot zaalruimte. Voor dit schema werken wij in slots van twee uur.

Extra oefenwedstrijden/toernooien
Ook dit jaar krijgen wij voor alle leeftijdsgroepen uitnodigingen binnen voor diverse toernooien. De eerste druppelen op dit moment al binnen! Aan trainers/coaches het verzoek om de TC te benaderen als zij geïnteresseerd zijn in meedoen in een of meerdere toernooien. Zij kijken gezamenlijk met jou naar toernooien die passen bij het niveau van jouw team!

Aangestelde trainers/coaches
Onderstaand schema geeft aan welke trainer/coach er is voor elk team. Op dit moment zijn wij nog steeds druk op zoek naar een trainer/coach voor Dames 1. Voor VU14 zijn we nog in gesprek met een trainer/coach, als deze bekend is zullen wij dit ook laten weten.

In de jongste lijn (u10 en u12) werken we met een poule van trainers en coaches, vandaar dat we deze hier niet in hebben opgenomen.

 

TEAM NIVEAU COACH
1 Heren 1 Promotiedivisie – Landelijk Pieter Mourik
2 Heren 2 Eerste divisie – Landelijk Tim Kortekaas
3 Heren 3 Afdeling Eigen Coach
4 Heren 4 Afdeling Eigen Coach
5 M18-1 Eredivisie – Landelijk Lars Jansen
6 M18-2 Afdeling Djen Naessens
7 MU20 2e Divisie – Landelijk Jorden Josephina
8 M16-1 2e Divisie – Landelijk Roy Dorleijn
9 M16-2 Afdeling Max de Waal
10 M14-1 2e Divisie – Landelijk Jan Driessen
11 M14-2 Afdeling Coen Timmer
12 Dames 1 Promotiedivisie – Landelijk
13 Dames 2 1e Klasse Maurice Kiezebrink
14 Dames 3 Afdeling Danny Koster
15 V18-1 2e Divisie –
Landelijk
Remaico Bos
16 V16-1 2e Divisie – Landelijk Vincent Visser
17 V14-1 Afdeling

 

  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief