Opleidingen nieuws!

Een aantal weken geleden is Timo Vedder (bestuurslid en jaren trainer/coach binnen Lokomotief) geslaagd voor zijn BT3. Dit betekent dat hij op het hoogste jeugd niveau van Nederland zelfstandig mag trainen en coachen. Op de site van de NBB;

De BT3 trainer; de onmisbare schakel in elke vereniging. De BT3 trainer is de trainer die in staat is een specifieke doelgroep binnen de vereniging te motiveren en naar een hoger niveau te tillen. Hij of zij is daarmee de held van elke club!

In de afgelopen jaren heeft Timo meerdere teams begeleid, van U8 tot Heren en Dames senioren. De PvB is afgenomen door een examinator van de NBB en noemde Timo; “Een fanatieke en bevlogen trainer met veel kennis en ervaring!”

 

Trainers zijn binnen een sportvereniging een must. Doordat we als vereniging groeien, zijn we op zoek naar enthousiaste trainers in wording.Om de trainersgroep uit te kunnen breiden start op 24 april binnen Lokomotief de BT2 opleiding. Deze cursus is bedoeld voor beginnende trainers.Er hebben zich al aantal enthousiaste vrijwilligers aangemeld, maar er is nog plek genoeg. Dus heb je interesse meld je aan!

Aanmelden en informatie kan via; tc@lokomotief-rijswijk.nl

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.