OCHTENDTRAININGEN

Gratis voor Loko-leden, maar ook niet-leden zijn welkom!

Al een paar seizoenen biedt Lokomotief Rijswijk ochtendtrainingen aan voor alle basketballers in de regio (vanaf U12). Onder
de bezielende leiding van niemand minder dan de trainer-coach van heren 1: Anders Lee-Larsen starten we op dinsdag 3 september weer met onze bekende ochtendtrainingen.

Als je als speler écht beter wilt worden, zijn de ochtendtrainingen een must voor je of je nu topsporter bent of helemaal nieuw in onze sport; ambitie is hét sleutelwoord. Je bent van harte welkom om twee keer in de week extra te trainen en dan lekker ’s morgens vroeg.

Meld je snel aan! 

De focus tijdens de trainingen ligt op skill development en schottraining. Door deze extra trainingen kun je je voetenwerk, feel for the game en techniek op een hoger niveau brengen. Verder tijd en aandacht voor een krachtcircuit, waardoor spelers die niet een eigen krachtprogramma hebben hiervoor een goede basis kunnen leggen. Volg je al een eigen krachtprogramma, dan heb je extra tijd om aan je skills te werken.

  • Trainingstijden: 07.00 uur tot 08.00 uur elke dinsdag- en donderdagochtend
  • Locatie: Van Zweedenzaal, Jacob van Offwegenlaan 40a, 2282 HR Rijswijk
  • Kosten: leden van Lokomotief Rijswijk kunnen zonder kosten deelnemen; niet-leden betalen voor een keer per week deelnemen €50,00 en voor twee keer per week deelnemen €65,00 (periode september – december)
  • Trainer: Anders Lee-Larsen

Anders begint met een vaste dribbel warm up, waar iedereen mee aan de slag kan zodra ze binnen zijn. Daarna wordt er training aangeboden op niveau en gericht op persoonlijke ontwikkeling van skills en kracht. Moet je tien minuten eerder weg om school te halen, geen probleem! Heb je speciale wensen waar je aan wilt werken, dan bespreekt Anders het met je en stelt een trainingsplan voor je op.

Het zijn geen zware trainingen; Anders richt op minimale belasting van vooral de gewrichten (dus weinig sprinten, stoppen, springen et cetera); de trainingen kunnen dus prima naast je gewone teamtrainingen plaatsvinden.

Stuur even een e-mailtje aan Anders en meld je aan met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Vereniging en team
  • 1 of 2 trainingen per week
  • Leeftijd

DOE ER JE VOORDEEL MEE EN KOM LEKKER TRAINEN!

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.