Nieuws van de Technische Commissie

Na een tijd van stilte weer eens wat nieuws vanuit de technische commissie.
De afgelopen maanden, na de laatste herstart, zijn we druk in de weer geweest om alles weer op de rit te krijgen.

Inmiddels is het seizoen goed onderweg, maar speelt Corona ons nog steeds parten. Het is af en toe hard puzzelen om een volledig team te vormen en de wedstrijden te laten plaatsvinden. In de competities lopen we tegen dezelfde problemen aan en wordt er links en rechts regelmatig wat verschoven.

Erg actueel is momenteel de situatie in Oekraïne. ’t Zandje wordt momenteel gebruikt als opvang voor vluchtelingen uit Oekraïne, waardoor er een aantal teams uitgeweken is naar andere sportzalen in de buurt.

Nederland is dit jaar gastland voor de Invictus games www.invictusgames2020.com. 500 sporters uit verschillende landen doen mee aan de games. Het evenement vindt plaats van 16 t/m 22 april op de Sportcampus in het Zuiderpark. Hierdoor zijn er ook wat wijzigingen in de trainingsschema’s opgetreden waarover jullie z.s.m. geïnformeerd worden.

Het seizoen is verlengd tot juni en het wedstrijdsecretariaat is hard bezig om de inhaalwedstrijden in te plannen. Dit zorgt ervoor dat er af en toe een wedstrijd doordeweeks gespeeld moet worden. Hiervoor wordt er wat geschoven in het trainingsschema op die dagen. Wijzigingen in de schema’s worden door de trainer en/of de teammanager gedeeld.

Terwijl dit seizoen nog lang niet is afgelopen zijn wij al bezig met de afsluiting van het seizoen en het opstarten van seizoen ’22-’23. We zijn gestart met de gesprekken met de huidige trainer/coaches om de plannen voor volgend seizoen te polsen. Ook zijn we nog altijd hard op zoek naar mensen die graag een team zouden willen begeleiden, als trainer/coach of als teammanager.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de TC via mail:  of schiet een van ons aan in de hal.*

Wat gaan we doen na de laatste wedstrijden?
De voorbereidingen voor het Lokokamp zijn in volle gang.
Het Lokokamp vindt plaats van 24 t/m 26 juni op Kijkduin.
Zodra er meer bekend is wordt dit door de trainer/coach en/of de teammanager gedeeld.

Ook zullen er in juni 2 selectieweekenden plaatsvinden om de kinderen op de wachtlijst te laten komen trainen.

De laatste 3 weken van de zomervakantie zullen we in ieder geval weer trainen in de Altis. Aan het eind van de zomervakantie plannen  we een trainingsweekend organiseren voor de gehele Loko-jeugd. Tijdens dit weekend zullen we ook een scheidsrechters workshop geven. Ook hierover zullen jullie op een later moment geïnformeerd worden.

Meer scheidsrechter nieuws
Afgelopen week zijn weer 2 leden geslaagd voor hun BS2. Dit is super goed!  Bij alle leden die op dit moment spelen in U18 (mannen en vrouwen) wordt het examen afgenomen.
Zou je je ook graag meer willen verdiepen in de regels en eventueel als scheidsrechter willen helpen bij wedstrijden?
Neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie.

We hopen jullie middels deze nieuwsbrief weer een beetje bijgepraat te hebben. Zoals jullie hebben kunnen lezen komen er nog genoeg leuke dingen aan! Mochten er nog vragen, op-of aanmerkingen zijn dan horen we dat graag per e-mail.

Sportieve groet,

Boris, Ian, Kevin, Melike, Natascha, Tim en Timo.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.