Nieuws uit de TC!

Afgelopen week is de Technische Commissie samen aan de slag gegaan om te evalueren, reflecteren en te kijken naar komend seizoen. Alle leden van de TC waren aanwezig, Ian, Coen, Stepherson, Melike en Timo in levende lijven en Natascha achter het beeldscherm..

Het lijkt vroeg, maar eigenlijk zijn we al laat (vinden wij). Voor komend seizoen ligt weer een lastige puzzel op tafel die we samen moeten oplossen.

Zoals het er nu uitziet hebben we ook komend jaar 26 of 27 teams die gevuld zijn met allemaal basketballende leden. Om deze teams goed te begeleiden zijn we altijd op zoek naar mensen die graag hun kennis willen delen! Wil je komend seizoen een extra steentje bijdragen aan het basketball plezier, meld je dan bij de TC.! We zijn vooral op zoek naar enthousiaste mensen die in de basis jonge jeugd willen begeleiden. ⛹🏽‍♂️

1 april is bij Lokomotief altijd de opzegdatum van het lidmaatschap. Mocht je besluiten te willen stoppen geef dit dan zo snel mogelijk door. Dit doe je door een mail te sturen naar ledenadministratie@lokomotief-rijswijk.nl en tc@lokomotief-rijswijk.nl. Hoe eerder wij dit weten des te sneller we inzichtelijk hebben of we de 27 teams ook daadwerkelijk gevuld krijgen. We vragen alle leden dan ook om voor zichzelf te bedenken of ze komend jaar willen blijven en dit dan ook kenbaar te maken. Ga in gesprek met je trainer/coach of met de TC bij vragen en/of opmerkingen.

Het seizoen is nog in volle gang en dat betekent ook dat er feestjes op de planning staan. Tijdens pasen wordt Runners Up dit jaar weer georganiseerd.

Na Runners Up gaan we ons opmaken voor de play-offs van seizoen 2022-23.Voor nu hebben wij 6 (!!) teams die in de play-offs gaan strijden voor het kampioenschap!De data voor de play-offs zijn; 29 april en 6 mei de halve finales en op 13 mei de finales die vanuit de bond worden georganiseerd in Zwolle. Omcirkel deze data in je agenda met Rood-Wit!! 🔴⚪️

Heren 1 en M18-1 zijn afgelopen jaar kampioen geworden en doen het ook dit jaar in de competitie zeer goed! Zijn staan beide op een eerste plek en zullen waarschijnlijk op 6 mei hun thuiswedstrijd hebben. M20, V18, V16 en M12 zullen waarschijnlijk de week eerder hun thuiswedstrijd. We willen hier graag weer een mooi feest van maken en zullen alle support nodig hebben! 🥁

Om de teams extra goed te laten voorbereiden zullen we in de weken na 17 april een iets ander trainingsschema gaan aanhouden. De teammanagers zullen jullie op de hoogte houden. Houdt ook de website in de gaten.Na de play-offs wijzigt het trainingsschema weer om alvast voor te gaan bereiden (fysiek) op komend seizoen. Selectietrainingen kunnen hier een onderdeel van zijn.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief