Gezonde sportkantine en andere zaken

Nog steeds hulp gezocht
Op de uitvraag voor meer ondersteuning bij de bardiensten, zijn helaas weinig reacties gekomen. Een aantal mensen heeft zich wel gemeld, waarvoor dank! Echter nog steeds te weinig om alle diensten te kunnen bemensen. Dat betekent dat op sommige dagen de kantine dicht is. Dus denk nog eens goed na of het iets voor jou is om achter de bar plaats te nemen! Het is makkelijker dan je denkt en gezellig. Met het nieuwe raam naar de speelzaal, hoef je ook niets van de actie te missen. Meer weten? Stuur een mailtje aan de barcommissie! Of spreek gewoon even iemand van onze vaste krachten aan, zoals Pierre, Ronald, Martijn, Rob, Arend-Jan, Marnix of Steve. We rekenen op jullie!

Een gezonder alternatief
Al langer horen we wensen of het aanbod verbreed kan worden met gezondere alternatieven. Vanaf heden starten we hiermee een proef, met steun van de gemeente en Teamfit. Daarom zijn nu verkrijgbaar:

  • Diverse sportwaters, Chocomel zero;
  • Bruinbroodtosti’s, broodje gezond en volkoren wrap zalm;
  • Breder aanbod fruit en snackgroenten;
  • Zoute popcorn, als alternatief voor chips;
  • Gezondere candy bars als ontbijtkoek (zonder suiker), brosse eierkoek en mueslirepen;
  • Er zal altijd een watertank op de bar staan, om je fles of glas te vullen;
  • De limonade in een gezondere variant keert terug voor de jeugdteams.

Kom proberen en laat weten wat je er van vindt! Als dit aanslaat, gaan we het aanbod variëren en uitbreiden. Sowieso gaan we voor het nieuwe aanbod nog promotie maken en komen er mogelijk aantrekkelijke combideals. Graag horen we jullie mening en binnenkort starten we hiervoor een poll. Wees gerust: het gaat hier om een uitbreiding van het assortiment; dus als jij op je vrije zaterdag van een patatje of een lekkere turkse pizza wil genieten, dan kan dat nog steeds.

Aankleding
Met de donaties vanuit de contributie gaan we onder andere de kantine “vergroenen”. Er ligt een mooi plan en binnenkort is het zichtbaar. Verder ontvangen we meer ideeën voor een verdere aankleding van de toch al mooie kantine. Deze zijn uiteraard welkom en na afstemming met de andere gebruiker, Randstad, kijken we of de ideeën te realiseren zijn. Zelf ook een goed idee? Stuur een mailtje aan de barcommissie!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.