Inmiddels hebben we de nieuwe hal driekwart jaar in gebruik. De meeste kinderziektes zijn opgelost en we hebben de nodige ervaring opgedaan. Op basis hiervan zijn alle instructies herzien en compleet gemaakt.

Neem even de tijd om deze door te nemen, zodat je up to date bent voor wat betreft het gebruik van de hal. Een aantal instructies zijn eerder verstrekt, maar zijn op onderdelen aangepast. De volgende zijn beschikbaar:

Naast de instructies een paar belangrijke aandachtspunten:

  • We merken dat er veel kleding, bidons e.d. achter blijven in de hal. Met de gemeente is afgesproken dat spullen ongeveer een week worden bewaard en dan weg gaan. Dus wees zuinig op je spullen en als je wat bent vergeten kom het snel afhalen. Wat we vinden ligt op en bij de kapstok bij de kantine.
  • Alles opruimen en het afsluiten van berging en hal na de laatste trainingen en wedstrijd blijft een aandachtspunt. Nog te vaak staat alles open en slingeren er ballen. Laten we met elkaar zorgen dat alles netjes opgeruimd en afgesloten is.
  • Aangezien er teveel ballen verdwijnen en teveel mensen zo maar de berging in kunnen, werken we aan andere instructies hiervoor. Die volgen snel.
  • De scoreborden zijn het grootste zorgenkind geweest, maar nu functioneert alles naar behoren. We merken dat de bediening aandacht vergt. Dus heb je nog niet vaak achter de jurytafel gezeten, neem eerst de verkorte en dan eventueel uitgebreide versie ruim voor je een taak hebt door. Vraag eventueel hulp aan een teamgenoot.
  • Er zijn voor alle leeftijdscategorieën in totaal 4 set reservetenues beschikbaar, wanneer je bij een uitwedstrijd niet in het wit kunt spelen. Deze liggen in de berging in de linker houten kast. Breng de tas zo snel mogelijk na gebruik terug (uiterlijk 1e training in Altis), zodat een volgend team niet misgrijpt.

Alle instructies staan zijn ook te vinden onder Downloads.

Heb je nog tips of vragen stuur een bericht aan penningmeester@lokomotief-rijswijk.nl