Decembernieuws

De laatste maanden van dit jaar zijn we flink bezig onze vrijwilligers te begeleiden (en op te leiden) zodat ze zelfstandiger aan de slag te kunnen gaan.

Fast Break
Een groep van 15 trainer/coaches is gestart met de cursus Fast Break. Op maandag 6 december hebben we (online) met onze leercoach van de NBB een eerste boeiende sessie gehad. In vier cursusavonden krijgt iedere trainer iets extra’s in zijn/haar bagage om onze jonge leden o.a. nog beter te leren basketballen. Hier zijn we super blij mee!
Ook interesse om aan zo’n cursus deel te nemen? Stuur een mailtje aan de TC.

Scheidsrechters
Nog net voor de lock-down hebben zes leden van onze vereniging hun BS2-diploma gehaald. In het verleden hebben een aantal spelers wel aan de workshops deelgenomen, maar hebben hun “Proeve van Bekwaamheid” niet eerder kunnen afleggen. Dat is onlangs geregeld. Door de lockdown staat het opleidingstraject voor de BS2 helaas even stil, maar zodra de competitie weer opgestart is, hopen we snel nog een flink aantal leden aan het scheidsrechterscorps toe te kunnen voegen.

En verder..
Alles draait om het uiterlijk; we weten het allemaal. En om die reden hebben we afgelopen weekend onze trainers/coaches een trainingspak laten passen om er in het nieuwe jaar in Loko-stijl profi uit te zien op en rondom het veld.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.