Na de afgelasting van onze jublieumdag in september, zijn we blij te melden dat er een nieuwe datum is gepland. De viering van ons 50-jarig bestaan zal nu plaatsvinden op zondag 28 november 2021.

Het programma zal er als volgt uitzien:
15:00: inloop
16:00: officiële gedeelte
18:00: buffet
21:00: sluiting

Aangezien de nieuwe datum op een zondag is, kunnen we de dag helaas niet afsluiten met een feest. Geen zorgen, dit feest houden jullie nog van ons tegoed!

De kosten voor deelname aan het buffet zijn €20,00. Daarnaast kun je bij de aanmelding ook weer aangeven of je interesse hebt in een jubileumboek (€20,00) of een Lokomotief jubileumsjaal (€10,00).

Aanmelden
We willen iedereen vragen zich opnieuw aan te melden, ook wanneer je al was aangemeld voor 4 september. De aanmelding en betaling lopen, net als vorige keer, via dit aanmeldformulier.

QR-code verplicht
De viering zal plaatsvinden in de kantine van De Altis, we moeten ons daarom houden aan de op dat moment geldende maatregelen. Indien de maatregelen niet veranderen, is het tonen van een CoronaCheck QR-code dus verplicht.

Heb je nog oud-leden in jouw netwerk? Vertel ze dan gerust over onze jubileumdag en de mogelijkheid om zich aan te melden!

Hopelijk tot 28 november a.s.

Met vriendelijke groet,
De Jubileumcommissie