Nieuwe Trainer/Coaches voor Heren 1

Na het 2e kampioenschap op rij voor Heren 1 in de promotiedivisie was al bekend dat Pieter Mourik zou stoppen met het trainen/coachen van Heren 1.  De zoektocht naar een nieuwe trainer/coach was vanaf het begin gefocust op een paar opties. Gelukkig kan het bestuur/TC melden dat het gelukt is om een van de twee binnen te halen!

Aankomend seizoen zal Anders Lee-Larsen de hoofdcoach van Lokomotief Heren 1 zijn en heeft hij in Tim Kortekaas zijn assistent gevonden.

Anders heeft een lange basketball-historie zowel als speler als coach. In zijn eigen carrière als speler heeft hij jarenlang gespeeld voor Bakken Bears in Denemarken. Als coach is hij vanaf 2010 actief bij Lokomotief waarbij hij met meerdere jeugdteams Nederlands Kampioen is geworden. Ook is hij betrokken als hoofdcoach bij een aantal Selectie/Regio Teams. Sinds 2017 geeft hij ook de bekende ochtendtrainingen bij Lokomotief.

Voor Anders staat opleiden en ontwikkelen van de spelers naar het hoogst mogelijk niveau centraal. ‘Het is fantastisch te zien hoeveel spelers er opgeleid zijn voor diverse Nederlands Teams en een aantal spelers hebben zelfs in het buitenland een beurs gekregen’.

Zijn assistent wordt Tim Kortekaas. Tim speelt als sinds zijn 9de bij Lokomotief. Laatste 3 jaar was hij coach van MU16, was assistent toen MU18 Nederland Kampioen werd in 2016/2017 en de afgelopen twee jaar geholpen in duo-rol teammanager en assistent bij Nederlands Team onder 15.

Wij wensen de nieuwe trainer/coaches veel succes toe!