Maak kennis met onze nieuwe bestuursleden

Op vrijdag 10 juli jl. heeft de ALV de volgende bestuursleden benoemd voor een termijn van twee jaar:
Suzanne Pape-Arkesteijn en Vincent Visser in de functie van algemeen bestuurslid en Jordy Wilders in de functie van secretaris. Hieronder stellen de nieuwe bestuursleden zich voor.

Suzanne Pape-Arkesteijn (45 jaar)

Ik ben een geboren en getogen Haagse, maar met wortels in Oud Rijswijk, omdat mijn grootouders in de Tulpstraat woonden en wij net om de hoek in Laakkwartier. Ik ben getrouwd met Martijn en moeder van Julian en Simeon van 16 en 13. Ze zijn sinds hun 6de jaar lid van Lokomotief, wat betekent dat wij als gezin inmiddels tien jaar betrokken zijn bij de vereniging. Van geen-kaas-gegeten-van-het-verenigingsleven naar baropener, teammanager, coördinator TM, organisatie ouder/kindtoernooi en niet te vergeten het jaarlijkse onderdompelen in het Limfjordfestijn.
In het dagelijks leven ben ik zorgbemiddelaar bij Middin, een grote organisatie voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Middin verhuist binnenkort naar een pand vlakbij Loko, tegenover het Europees Octrooi Bureau.
Verder staan mijn gezin en familie centraal en in de tijd die ik overhoud, lees ik graag, luister ik naar muziek van De Dijk, Frank Boeijen en Bruce Springsteen en ga ik graag uit eten, naar een museum of de film. Italië is mijn favoriete vakantieland en onze reis naar Amerika vorig jaar was bijzonder om als gezin te ondernemen.
Nu wil ik graag mijn bijdrage leveren binnen het bestuur. Ik vind het leuk om zaken te analyseren, structureren en te verbeteren en wil mij o.a. graag inzetten voor een nieuwe impuls aan VSK.

Jordy Wilders (31 jaar)

Ik ben inmiddels al ruim tien jaar lid van Lokomotief en heb door de jaren heen voor alle heren senioren teams van Loko gespeeld. Momenteel speel ik in heren 2. In het verleden ben ik assistent coach van diverse jeugdteams binnen Loko geweest.
Nu kom ik graag mijn steentje bijdragen in het bestuur van deze mooie vereniging.
In het dagelijks leven werk ik als architect voor een bouwkundig bureau in Den Haag.

 

 

Vincent Visser (39 jaar)

Komt uit Den Haag en heeft jarenlang in bij Jumpers in Den Haag gespeeld en twee jaar eredivisie bij Haaglanden Cobra’s in Voorburg. Hierna is basketbal op een lager pitje gekomen, door o.a. studie en heeft hij voor een professionele carrière in de IT sector gekozen.
Sinds zijn dochters zijn gaan basketballen, is hij begonnen met het coachen (o.a. VU12, VU14 en komend seizoen VU16) en is hij meer werk voor de vereniging gaan doen.
In 2019 is hij bij de Technische Commissie gestart en was hier al aanspreekpunt voor het bestuur.

Het bestuur heet Suzanne, Jordy en Vincent van harte welkom in zijn midden en kijkt uit naar een fijne en vruchtbare samenwerking.