Even voorstellen, twee nieuwe bestuursleden!

ESTHER DUURKOOPEsther Duurkoop is 16 jaar geleden via haar zoons, Marnix en Lucas van Haaster (22 en 20 jaar) bij Lokomotief verzeild geraakt omdat zij wilden gaan basketballen. Zelf heeft Esther nooit gebasketbald en wist helemaal niets van de sport. Het duurde echter niet lang of Esther ontwikkelde liefde voor het spelletje (en de vereniging). In de afgelopen jaren heeft Esther zich op verschillende manieren voor de vereniging ingezet. Zo is ze meerdere jaren teammanager geweest, heeft ze een aantal jaren de catering van het trainingsweekend verzorgd, de kantine op zaterdagen geopend, het hele land doorgecrosst om de jongens naar wedstrijden te brengen en is Esther meerdere keren mee geweest naar het toernooi in Denemarken (Limfjord). De afgelopen paar jaar was ze vooral in de zaal om wedstrijden te kijken.

De jongens zijn inmiddels volwassen en Esther heeft daardoor meer vrije tijd; ze hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze de vacature voor bestuurslid voorbij zag komen. Het lijkt haar leuk om zich op een nieuwe manier in te zetten voor de vereniging. In het dagelijks leven is Esther werkzaam als coördinerend jurist en denkt ze dat ze ook vanuit die invalshoek een goede aanvulling op het bestuur kan zijn.

Esther is tijdens de ALV van 9 juli benoemd in de functie van secretaris.

 

Timo Vedder is 39 jaar, getrouwd met Miranda en vader van Julian en Elisa, zelfstandig werkend fysiotherapeut en gepassioneerd basketballer. Sinds 2008 heeft Timo zijn eigen praktijk als fysiotherapeut waarin hij gespecialiseerd is in de psychosomatiek met als grootste specialisaties hyperventilatie, paniek en burn-out. Hij werk bewust 3 dagen om op de andere dagen zijn energie te steken in zijn gezin, sociale contacten en het basketbal (of andere sporten).

Zijn basketbal achtergrond bevindt zich in Den Haag waar Timo op 11 jarige leeftijd is begonnen als speler van Argus. Na 6-7 jaar maakte hij de overstap naar Voorburg, toen Haaglanden Cobra’s. Daar heeft hij 3 jaar Junioren Eredivisie gespeeld (de voorloper van de U18 eredivisie). Met een groep teamgenoten heeft Timo de overstap gemaakt naar Lokomotief Rijswijk, in eerste instantie Heren 2, maar al snel werd het stokje overgenomen van het toenmalige Heren 1. Timo basketbalt nu ongeveer 20 jaar bij Lokomotief en de laatste jaren in het echte vlaggenschip, Heren 4.

Vanaf het begin bij Lokomotief heeft hij ook trainingen gegeven. In eerste instantie als hulp van Hugo Butter bij de mini’s en in de jaren heeft hij bijna alle categorieën wel gehad (U8-DS1). Daarnaast heeft Timo al meerdere jaren TC functies bekleed en ook kampen of andere evenementen helpen organiseren.

Timo is tijdens de ALV van 9 juli toegetreden als algemeen bestuurslid en zal zich toeleggen op technische zaken.

 

  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief