Een nieuw logo voor Lokomotief

Onze hardcore social media-leden hebben het vast al opgemerkt. Sinds een aantal weken duikt er heel subtiel hier en daar een ander Loko-logo op. Ook op de website prijkt inmiddels de nieuwe blikvanger.

Met het 50-jarig bestaan van de vereniging, een fantastische nieuwe sporthal en later dit seizoen de uitrol van prachtige nieuwe tenues voor alle teams, vonden we het een mooi moment ons Loko-logo te moderniseren.

Na jarenlange trouwe dienst is het misschien moeilijk voor te stellen dat we afscheid nemen van de stoere lokomotief in het huidige logo. Een sentiment dat we ook hebben teruggezien in de poll over het nieuwe logo die we eerder uit stuurden. Maar in deze roerige tijden, waar fair play in de sport een steeds belangrijker maatschappelijk signaal kan worden, vinden we de ietwat agressieve uitstraling van het huidige logo steeds minder gepast.

Het nieuwe logo is ontworpen door onze eigen Lou Top en zal in verschillende kleurstellingen worden gebruikt. Als je zelf gebruik wil maken van het logo, neem dan eerst contact op met het bestuur om een en ander af te stemmen* en er voor te zorgen dat je met hoge resolutie bestanden kan werken. Het Loko-logo is en blijft namelijk het visitekaartje van onze vereniging!

Het bestuur

 

* Net als bij het oude logo is er voor het gebruik van het nieuwe logo toestemming nodig van het bestuur. Het is dus bijvoorbeeld niet toegestaan het logo te gebruiken op je eigen social media (delen van Loko berichten mag natuurlijk wel!) of het af te laten drukken op zelf ontworpen artikelen. Zie ook Protocol social media en WhatsApp.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief