De Loko Podcast

Terwijl wij als Loko-ers inmiddels meer dan een jaar het verenigingsleven, de wedstrijden, toernooien, feestjes en andere bijeenkomsten en niet te vergeten de gezelligheid in de Loko-bar moeten missen, hebben een aantal bekende Loko-vrienden (Casper van den  Broek, Jorg de Haan, Laurens Yperlaan en Danny Spaans) de koppen bij elkaar gestoken en zijn een nieuw initiatief gestart: de Loko Podcast!

Met de Loko Podcast willen we proberen om zolang de misère waar we met z´n allen inzitten duurt, het verenigingsgevoel weer een beetje nieuw leven in te blazen. Dit willen we doen door in de podcasts gesprekken aan te gaan met bekende Loko-ers uit het heden en het verleden maar gaan we wellicht ook andere leuke dingen uitproberen. De inzet zal altijd zijn een spontaan gesprek waarbij uiteraard onderwerpen worden besproken die alles met onze mooie sport te maken hebben. Voor dit moment hebben we een agenda voor 4 podcastafleveringen en het plan is om tot de zomer 10 afleveringen te maken. En mocht de Loko Podcast een succes blijken, dan gaan we er uiteraard mee door!

De eerste Loko Podcast (oftewel de LPC) is inmiddels opgenomen en daarmee een feit! Hierin vertellen we wie we zijn en wat we met de LPC willen doen. Houd de Loko-website dus in de gaten en volg Loko Podcast op Instagram  LOKOPODCAST en voor  de Loko Podcast MOBIEL: 06-18116366.

Namens het hele Loko Podcast team alvast veel luisterplezier toegewenst!

 

De Loko Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door en is powered by:  De Rijswijkse Schouwburg