Be there!

Aanstaande donderdag zullen de mannen van Lokomotief het op moeten nemen tegen Solar Systemen Grasshoppers uit Katwijk. Een tegenstander van formaat die vorig jaar nog verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Lokomotief in de bekercompetitie!

Ondanks het feit dat Lokomotief het afgelopen seizoen Nederlands kampioen werd door in de finale van de promotiedivisie van Grasshoppers te winnen en de competitiewedstrijd eerder dit seizoen in Katwijk door Lokomotief met 57 – 70 werd gewonnen, Lokomotief weet dat deze wedstrijd alles uit de kast zal moeten worden gehaald om de volgende ronde in deze bekercompetitie te bereiken.

Bovendien kan Lokomotief helaas niet beschikken over de geblesseerde Lars Jansen en weet dat Grasshoppers zich heeft versterkt met oud-eredivisiespeler Kasper Averink. Deze wedstrijd heeft dus alle ingrediënten om een mooi basketbalspektakel te worden en de verwachting is dan ook dat het publiek in Katwijk getrakteerd gaat worden op een mooie avond. De winnaar van deze wedstrijd heeft in de volgende ronde een mooie wedstrijd in het vooruitzicht. Landskampioen Donar zal in Katwijk of Rijswijk namelijk de volgende tegenstander zijn!

De Tipp-Off van de wedstrijd tegen Grasshoppers – Lokomotief is donderdag 6 december 2018 om 20:45 uur in Sporthal Cleyn Duin te Katwijk.

We kennen het Katwijkse publiek als fanatieke aanhang. Als Lokomotief hebben we zeker ook een reputatie hoog te houden en onze mannen zullen onze support goed kunnen gebruiken!

!!!!!!! SO YOU BETTER BE THERE !!!!!!!

En ook: zaterdag 8 december om 19.30 speelt Heren 1 een thuiswedstrijd in de Van Zweedenzaal tegen MSV/Zeemacht.