Tijdens het CBV Binnenland Starttoernooi in Barendrecht wonnen maar liefst 3 Loko jeugdteams de beker! Zowel de jongens van MU12 als de meiden van VU14 en VU16 gingen er vandoor met de eerste prijs en een lekkere taart.

De meiden van VU14 hebben een kort verslag geschreven:

VU14 had zaterdag 31 augustus een leuk toernooi. We moesten met 10 man (vrouw) de eerste wedstrijd spelen tegen: Binnenland VU16-2. Maar bij de eerste 10 minuten viel Maaike had op haar pols! Snel ging ze naar de huisarts, maar gelukkig viel het mee. De uitslag was 31-14. Gewonnen! Frederique ging na de eerste wedstrijd naar een feestje. 

We gingen met zijn achten door naar de wedstrijd tegen: Binnenland VU14. De wedstrijd verliep soepel en er werd veel gescoord. We wonnen met: 38-6. Toen kwam de spannendste en laatste wedstrijd tegen: Grasshoppers. Er werd  weer veel gescoord door beide teams. Het was spannend, maar we wonnen met 29-19. 

We werden eerste en we hebben een mooie beker en een lekkere taart gekregen! Vincent (trainer) zorgt nog voor een mooie medaille voor iedereen.

Door Fenna