RU22 merchandise

Yes, we hebben er zin in! Eindelijk weer een Runners Up weekend,! De Altis is er al helemaal klaar voor en wij ook. Natuurlijk hebben we ons best gedaan om deze speciale jubileum editie weer met een uitgebreid merchandise aanbod te komen. Naast heleboel leuke hebbedingetjes zijn dit jaar ook verkrijgbaar:

Hoodies!
Uiteraard is de klassieke Loko hoodie van de partij, deze is te bestellen in jouw maat en met naam of rugnummer geprint op de achterkant. Dat geldt ook voor de gave Spalding sport-/weekendtas. 

Loko sokken!
Dit jaar zijn er ook Loko sokken, toch veel meer elite dan de saaie Nike sok?! Beperkte oplage dus scoor snel jouw maat!

En voor de echte Loko liefhebbers hebben we nog wat klassiekers in de sale!  Zoals de one of a kind Loko mokken in twee verschillende prints en de handige strakke notitieboekjes die altijd van pas komen. En vergeet de kussentjes niet, gemaakt van oude Loko wedstrijdshirts. https://www.lokomotief-rijswijk.nl/news/oude-loko-tenues-nieuwe-kussens/ 

Jubileumshirt!
Exclusief: een jubileum editie kan natuurlijk niet zonder haar eigen jubileumshirt! Verkrijgbaar in wit en zwart, in beperkte oplage. Alleen dit weekend, dus niet vergeten om even langs te lopen…

Tijden en locatie
We staan in de hal voor de kantine. We zijn er op vrijdagmiddag tijdens de clinics en zaterdag tijdens de toernooien. En waarschijnlijk zondagochtend ook nog even.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.