Maak kennis met de nieuwe TC leden!

Ik ben Coen Timmer, 43 jaar en sinds kort lid van de TC.

Ik heb zelf lang geleden gebasketbald bij Team Ten Dreamers in Den Haag, totdat deze club eind jaren 90 failliet ging. Toen mijn jongste zoon Thomas ging spelen (inmiddels bij M12-1), begon het bij mij ook weer te kriebelen en ben ik twee seizoenen trainer/coach van M14-2 geweest. Vanwege een extra opleiding naast mijn baan was dat niet meer te combineren met alle trainingen en wedstrijden en heb ik besloten hiermee even te stoppen.
Sinds kort ben ik lid van de TC en verantwoordelijk voor de jongenslijn M14/M16.

Coen Timmer

 

Mijn naam is Stepheson Winklaar. Ik ben 26 jaar oud en ik ben woonachtig in Den Haag.

Ik ben verslaafd aan basketbal geworden toen ik voor het eerst Allen Iverson zag spelen op de televisie. Sindsdien ben ik bezig geweest met het spelletje.

Zelf heb ik bij verschillende teams gespeeld en er altijd alles uit proberen te halen. Daarnaast ben ik sinds mijn 14e betrokken geweest bij het coachen van de jeugdteams bij mijn club waar ik speelde.

Na een vervelende knieblessure besloot ik mij volledig te focussen op het coachen.
Na jaren oudere kinderen te hebben gecoacht zocht  Loko een coach voor de M12-1, het team waar mijn neefje Qivanno in zou gaan spelen. Natuurlijk kon ik niet anders dan deze kans te grijpen om samen met mijn neefje de beste jeugdopleiding van Nederland te ontwikkelen.

Begin van dit seizoen heb ik me aangesloten bij de TC. Ik hoop hier veel te leren van de ervaren mensen in de groep en mijn inbreng aan de jeugd tot en met U12 mee te geven. En samen met het TC team een zo goed mogelijk jeugdopleiding te bieden.

Stepheson Winklaar

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief