Lokomotief U12 openingstoernooi

Het Lokomotief-openingstoernooi markeert een opwindend begin van het seizoen, want dit jaar werd voor het eerst het toernooi georganiseerd voor de M-12 en U-12 categorieën. Onder het motto “Play Ball & Have Fun” beleefden we een fantastisch sportevenement.

Dit toernooi kon niet zo succesvol zijn zonder de gulle steun van onze sponsoren, Hoogvliet en Sparqle, en de onschatbare inzet van talloze vrijwilligers, die zich volledig hebben ingezet om alles soepel te laten verlopen.

De sfeer was absoluut geweldig, met een grote opkomst van deelnemers en toeschouwers. Vriendschappelijke concurrentie en sportiviteit stonden centraal, en het publiek genoot zichtbaar van de wedstrijden, de shootout en vooral de spannende finale.

Na een intense strijd in de finale mocht Rotterdam Basketbal 1 de overwinning vieren, met een speciale vermelding voor de MVP van het toernooi. Het toernooi bood niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een kans om plezier te hebben en blijvende herinneringen te creëren. We kijken nu al uit naar het volgende Lokomotief-toernooi en hopen op een even groot succes!