Show your Loko ❤️ support!

Inmiddels is duidelijk dat we voorlopig nog niet binnen zullen basketballen. De Corona-situatie had gevolgen voor de competitie: geen echte eindstanden, geen officiële kampioenen, geen bekerwinnaars en geen play-offs.

Als vereniging staan we nu voor andere uitdagingen. We lopen bijvoorbeeld tijdens deze Coronacrisis niet alleen de wedstrijden en trainingen mis, maar geen basketbal op de vereniging betekent ook geen kantine-inkomsten of opbrengsten uit andere activiteiten, zoals Runners Up. Dit is voor Lokomotief best een aderlating….  We kunnen dus jouw support nu goed gebruiken en hebben daarom het volgende bedacht:

We hebben speciale Loko ❤️ Support pakketten samengesteld waarmee jij je eigen vereniging kunt steunen, iedereen kan laten zien dat je een echte Loko ❤️ Supporter bent èn er bovendien zelf ook een boel leuks aan overhoudt. Ook alvast handig voor volgend seizoen!

Show your Loko ❤️ support met een van deze leuke pakketten en help Loko de zomer door! Dan kunnen we volgend seizoen weer op volle kracht de competitie aangaan!

Ook de voorraad uit de kantine moet op i.v.m. een beperkte houdbaarheidsdatum. We hebben de volgende frisse keuze voor je:

Loko ❤️ Support Stay Hydrated💧4,-

  • 6 blikjes fris naar keuze
  • Kies uit: AA Lemon, Dr.Pepper, Lipton Ice Tea Lemon
  • Houdbaarheidsdatum aug. 2020

 Extra: bij iedere bestelling van een Loko ❤️ Support M, L of XL: 1 blikje fris cadeau! Zolang de voorraad strekt!

Mokken

Speciaal voor deze gelegenheid hebben onze prachtige customized Loko mokken (2 varianten!) uit de kast gehaald. Deze zwarte mokken zijn speciaal voor Loko ontworpen. Belangrijk om te weten: vanwege de speciale matterende finish kan de mok helaas niet in de vaatwasser mee.

Los bestellen

De hoodies, t-shirts en tenues zijn uiteraard ook nog steeds gewoon los te bestellen.

Personaliseren

Wil je jouw kledingstuk laten personaliseren met je eigen naam of nummer? Zorg dan dat je voor maandag 25 mei (geldig voor ophaalmoment woensdag 27 mei) of maandag 1 juni (geldig voor ophaalmoment woensdag 3 juni) je bestelling hebt geplaatst, zodat de bedrukking klaar is voor de het ophaalmoment.

Veilig ophalen

Uiteraard houden we tijdens de ophaalmomenten RIVM adviezen in acht en zorgen we ervoor dat je jouw bestelling op veilige wijze kunt ophalen buiten voor de ingang van de Van Zweedenzaal.

Ophalen kan voorlopig alleen op:

  • woensdag 27 mei tussen 19.30 en 20.30
  • woensdag 3 juni tussen 19.30 en 20.30

Let op: wil je jouw kleding laten personaliseren met je naam of rugnummer? Zorg dan dat jouw bestelling ruim op tijd gedaan wordt, zodat je kleding voor het ophaalmoment nog bedrukt kan worden. Dus:

  • ophalen op 27 mei = bestelling binnen voor maandag 25 mei
  • ophalen 3 juni = bestelling binnen voor maandag 1 juni

Bestel nu

Bestellen kan vanaf vandaag in de Loko webshop! Betalen gaat zoals altijd via een Tikkie.
Alvast bedankt voor je bestelling en support tijdens deze periode die voor iedereen moeilijk is. Als vereniging zijn we met man en macht bezig om ervoor te zorgen dat we komend seizoen er voor jullie zijn en er weer volop gebasketbald kan worden door jong en oud!

Vragen?

Die kun je stellen aan Eva of Valerie, stuur ze een mailtje!

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Maltha Sport

Show your Loko ❤️ Support