In gesprek met Arend-Jan en Dirk over De Altis

We zijn wat langer weggeweest dan jullie van ons gewend zijn, maar na 3 weken is hij er dan,  de nieuwste aflevering van de Loko Podcast. In deze aflevering alles over het proces van de totstandkoming van de Altis.

Het resultaat hiervan hebben wij voorafgaand aan de podcastopname met eigen ogen gezien en …….. Het is werkelijk waar een prachtig complex geworden waar Lokomotief door kan groeien en waar ongetwijfeld prachtige resultaten behaald gaan worden!
Bovendien kwamen we er achter dat de Altis ook uitermate geschikt voor het opnemen van een podcast.

Arend-Jan van der Lely en Dirk Brandwijk hebben ons in deze Podcast meegenomen in het proces rondom de realisatie van onze nieuwe thuisbasis. Arend-Jan is in 2012 bij het bestuur gekomen en één van zijn ambities was een nieuwe hal  voor Lokomotief. Toen duidelijk was dat die er zou komen, werd één van zijn belangrijkste taken alle eisen en wensen van Lokomotief op het gebied van basketbal en kantine in de nieuwe hal gerealiseerd te krijgen.

En of dit is gelukt? Binnenkort kunnen jullie het met eigen ogen zien maar luister eerst deze Podcast en hoor wat er zoal bij zo’n proces komt kijken.

Wij willen AJ, Dirk maar zeker ook de gemeente Rijswijk bedanken voor de inzet en vastberadenheid rondom de Altis. Laten we er met z’n allen de trots van Rijswijk van maken! 

Mis het niet!
Luister de aflevering via Soundcloud.
Powered by de Rijswijkse Schouwburg