Wegens succes herhaald: De Loterij

Vanwege het grote succes vorig jaar is er ook dit jaar weer tijdens het Runners Up weekend een loterij met heel veel leuke prijzen.

Koop ook een lootje!
 De loten kunnen al gekocht worden op maandagavond en donderdagavond voorafgaand aan het Runners Up weekend en natuurlijk ook gedurende het weekend zelf. De loten kosten 1 euro per stuk (6 voor 5 euro) en zijn te koop bij Marieke Overdevest en Esther Duurkoop.

Trekking
De trekking van de loterij is zondag 9 april (Eerste Paasdag) om 18.30 uur. Let op: anders dan vorig jaar worden de prijzen, als ze niet meteen worden opgehaald, opnieuw verloot. Dus zorg dat erbij bent!

Sponsoren/donateurs
Voor de loterij hebben we ook dit jaar weer een heleboel sponsoren en donateurs gevonden (en daar zijn we zeer dankbaar voor). Dit zijn: Macron, Koffiehuis de Laak, Schouwburg Rijswijk, Hoogvliet Ravesteijnplein, DA drogist Oud Rijswijk, Talamini, Flowerfriends, Pim van Haaster, Slagerij Vrijenhoek, Bayu, Bruna Oud Rijswijk, Lentz, Tons Muziekcafe, Little Az Koekmakerij, J22 en Sport 2000 Rijswijk.  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.