Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli vindt het Jeugd Basketball Camp van Lokomotief weer plaats. Dit jaarlijks terugkerend evenement waar basketbal, teambuilding & gezelligheid centraal staan, is dé afsluiter van weer een mooi seizoen.

Ook de 2e jaars U10 spelers mogen dit jaar mee zodat ze hun nieuwe teamgenootjes beter leren kennen.
Als basis hebben we voor Den Haag gekozen, lekker centraal, makkelijk met vervoer, bos en duinen om de hoek, mooie basketbalvelden vlakbij en back to basics; echt Camp(eren).

Daarnaast hebben we de kosten een stuk lager weten te houden (99EUR) tov vorig jaar (140EUR).
Dit is inclusief kleding, bal, heel veel uren basketbal plezier, eten, drinken en een groep gemotiveerde trainers & coaches!

Als organisatie zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Het schema is bijna klaar; naast basketbal gaan we ook meer tijd maken voor ontspanning en plezier. Dit is met name voor de U10/U12 leeftijdsgroepen zeer belangrijk. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema ‘Jungle’ voor de zaterdagavond. Het belooft een knotsgekke, leuke avond te worden.

Uiteraard zoeken we nog sponsoren. Vind je het leuk om de Team-Tent van je kind te sponsoren, of je naam te verbinden aan de BBQ, of eventueel een ijskraam of frietcar laat het ons weten!

Inschrijven graag zo snel mogelijk doen per e-mail. We hebben plek voor 70 en zitten ruim over de helft.
Geef bij je inschrijving op: naam zoon/dochter, het team, contact persoon thuis, verzekeringsnummer, en bijzonderheden (medicijn, voeding) door.

We blijven jullie op de hoogte houden van de Loko Camp ontwikkelingen!
Als je na het lezen van dit berichtje toch nog vragen hebt, benader dan direct een van ons:
Kirsten Siera, Nikki Rademaker, Martijn van Noordenne, Tim Kortekaas, Vincent Visser