Vanaf volgende week livestream Heren 1 en andere wedstrijden

Terwijl de basketballers blij zijn dat zij hun favoriete sport weer kunnen beoefenen, is er voor het publiek helaas nog geen mooi vooruitzicht als het gaat om het kunnen bijwonen van de wedstrijden.

Tot vorige week was het maximum aantal in de VZZ per team slechts 10 toeschouwers en vanaf deze week is de zaal voor het publiek helaas verboden terrein.

Om de fans van Lokomotief in staat te stellen de wedstrijden toch te kunnen volgen, wordt door een aantal mensen hard gewerkt aan een oplossing in de vorm van een livestream. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we vanaf volgend weekend starten. Hoe het er concreet uit komt te zien, zullen we jullie, zodra hierover meer bekend is, via de website en/of via de teammanager laten weten.

Voor vrijdag 2 oktober om 21:00 uur staat de thuiswedstrijd HS1 vs. Uball op het programma. Hoewel we dan nog niet over de hardware beschikken waarmee we vanaf volgende week gaan starten, willen we toch proberen om livebeelden van de wedstrijd beschikbaar te stellen. Of dit daadwerkelijk gaat lukken, kunnen we nu helaas niet garanderen maar we hebben zeker goede hoop!

Volg de website waarop vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd meer info wordt gegeven.

Er van uitgaand dat het lukt, wensen we jullie allemaal alvast een mooie wedstrijd maar vooral ……..

Blijf gezond!

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief